Skip to content
Upcoming

UPDATE: Shine bright met de Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’

5 november 2019 14:12
UPDATE: Shine bright met de Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’

De Air Force 1 Low krijgt nu wel een hele toffe make-over, want de sneaker krijgt drie verschillende colorways, genaamd Nike Air Force 1 SP ‘Luquid Metal’.

De afgelopen maanden zijn er heel veel nieuwe versies en colorways van de Air Force 1 Low uitgekomen. Dit is natuurlijk logisch, want het is al tientallen jaren de populairste sneaker van Nike. Dit komt door het simpele silhouet wat overal bij past, de stevigheid waardoor de sneaker lang meegaat en hij loopt ook nog eens lekker. En na al die jaren van samenwerkingen, verschillende versies en colorways weet Nike ons toch weer steeds te verassen en dat is ook nu weer het gebeurd.

Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ | Details

De sneaker komt in drie colorways uit, namelijk in het goud, zilver en rosé goud. De sneakers zijn helemaal van ‘Liquid Metal’ zelfs in de veters en brandings zie je dit. Alleen de midsole en outsole zijn wit. De sneaker is opvallend omdat hij zo glimt, maar toch is hij niet té opvallend en heeft de sneaker een chique look.

De sneakers worden ergens in de komende maanden verwacht en elke kleur zal op hetzelfde moment uitkomen. De Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ colorways zullen te koop zijn bij onder andere Nike, maar we weten nog niet hoeveel ze gaan kosten. Houd voor alle updates onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers!

Update 05/11/2019: Nike’s Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen! Op 21 november 2019 zal de eerste colorway uitkomen, namelijk de ‘Rosé’ colorway. Wanneer de andere twee colorways uitkomen is tot dusver nog niet duidelijk. Stay tuned…


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Gold' - Liquid Metal Pack

CQ6566-700 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Gold
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Gold

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Silver' - Liquid Metal Pack

CQ6566-001 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Silver
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Silver

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

CQ6566-900 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Rosé Gold
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Rosé Gold
Images by @US_11