Skip to content
Staff Picks

Scoor tot wel 50% korting tijdens de Freshcotton sale

24 december 2021 16:00
Scoor tot wel 50% korting tijdens de Freshcotton sale

Momenteel is er een sale aan de gang op de website van Freshcotton. Zo scoor je de tofste kledingitems, sneakers en accessoires met kortingen die oplopen tot wel 50%! Wij hebben onze favoriete picks van de website geselecteer en op een rijtje gezet

Freshcotton Sale
Freshcotton Sale

1. Quality Blanks Melange Lumber Jacket

Quality Blanks

We starten onze reeks met favoriete sale items, met een stijlvol jack van Quality Blanks. Het item kleurt navy blue en heeft aan de voorzijde twee zakken gezet. De kraag is gemaakt van sherpa materialen en houden je lekker warm tijdens de winterperiode.

2. Obey Protest Beanie

Freshcotton Sale

De Protect beanie van Obey is onderdeel van de ‘Love is Cure’ collectie en kleurt off-white. Aan de voorkant staat de naam van de collectie in het zwart geschreven. Daarnaast zijn woorden als ‘No Homophobia’ en ‘No Transphobia’ ook op de beanie gezet.

3. Vans US SK8-Hi 38 DX Anaheim Factory Animal Mix

Vans Sk8-Hi
Freshcotton Sale

Vervolgens hebben wij de Vans US Sk8-Hi. Op het bovenwerk komen de kleuren zwart, blauw, bruin en roze voorbij. De Vans streep op het middenpaneel heeft een panterprint gekregen en geeft het paar een unieke uitstraling. Ten slotte kleuren de zolen off-whtite.

4. adidas Cargopant Orbit Violet

adidas Cargo

Deze cargobroek van adidas kleurt ‘Orbit Violet’ en heeft een losse pasvorm. Op de broekspijpen zijn meerdere zakken geplaatst en op de heup is het adidas Trefoil logo te vinden. Daarnaast is het item ook te verstellen door de trekkoord om de middel.

5. By Parra Oval Logo 6 Panel Hat

Freshcotton Sale

Een ander tof item die jij tijdens de Freshcotton Sale kunt scoren, is deze witte cap van By Parra. Het item heeft aan de voorkant een By Parra embleem in het rood gestikt. Daarnaast is er ook een rood koord over de cap geplaatst wat het een opvallend item maakt.

6. Nike Zoom Air Fire ‘Coconut’

Nike Zoom Air Fire
Freshcotton Sale

De Nike Air Zoom Fire ‘Coconut’ heeft een licht kleurenschema en kan gecombineerd worden onder meerdere outfits. De sneaker heeft een mesh upper, met overlays gemaakt van leer. Verder zijn er Air Units in de zolen te vinden en kleuren de buitenzolen zwart.

7. Carhartt WIP Kilda Vest

Freshcotton Sale

Geef je outfit extra spice met de Carhartt WIP Kilda Vest. Het item kleurt zwart en heeft meerdere zakken aan de voorzijde gezet. Het Carhartt logo is op de onderste zak gestikt.

8. Dickies Bandana

Dickies Bandana

Nu is het de beurt aan de Dickies Bandana. Het item kleurt volledig zwart met een Dickies logo print. Rock de bandana om je hoofd heen, of hang hem aan je broekzakken en til je outfit naar een hoger niveau.

9. Quality Blanks Classic Crewneck

Freshcotton Sale

De Quality Blanks Classic Crewneck heeft een minimalistisch design en kleurt ‘Pine Green’. Op de borst staat het merklogo in het wit gestikt. Verder heeft het item een ‘half-brushed’ binnenvoering en geeft de crewneck een zachte feel.

10. Vans Old Skool 36 DX

Vans Old SKool
Freshcotton Sale

Onze laatste favoriete pick is de Vans Old Skool36 DX. De sneaker kleurt zwart en heeft op het middenpaneel een vlammen patroon gekregen. Verder kleurt de Vans streep samen met de veters wit. De zolen zijn in een off-white tintje gezet.

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de Freshcotton Sale. Uiteraard kun je op de website nog een hoop andere artikelen scoren met hoge kortingen. Wil je liever zelf door de Freshcotton Sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.