Skip to content
Newsfeed

Scoor nu Crocs in de sale – tot wel 60% korting

18 september 2023 10:09
Scoor nu Crocs in de sale – tot wel 60% korting

Bij Crocs scoor je nu diverse silhouetten in de sale. Van 15 tot en met 19 september 2023 profiteer je van deals waarin de kortingen oplopen tot wel 60%. In de sale vind je modellen voor dames, heren en kinderen. Bekijk hier een aantal steals uit de sale.

Love it or hate it, de modellen van Crocs zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot ware cultfavorieten. Modellen als de Classic Clog en de Bayaband Clog zijn voor zowel kinderen als volwassenen erg in trek. De silhouetten zijn van top tot teen van zacht rubber. Op de hiel is een strap geplaatst, waarmee het model gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Naast de klassieke silhouetten, zijn er ook Crocs designs die recent geïntroduceerd zijn. De Echo Slide doet denken aan de samenwerking met Salehe Bembury en hebben een grove look. De slide is gemakkelijk aan te trekken en is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Crocs Echo Slide

De Crocs sale loopt tot en met 19 september 2023. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een besteding van € 35 en meer. Klik op de knop hieronder om de Crocs sale te bekijken. Mocht je meer van dit soort berichten willen lezen, neem dan een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina.