Skip to content
Newsfeed

Scoor jouw nieuwe Nike Air Force 1 met 15% korting tijdens de AFEW Easter Deals

9 april 2023 08:23
Scoor jouw nieuwe Nike Air Force 1 met 15% korting tijdens de AFEW Easter Deals

We kunnen er niet omheen, de Nike Air Force 1 is stijlvol, populair in alle lagen van de sneaker community en is ten slotte ook nog eens comfortabel. De AF1 kan eigenlijk niet ontbreken in je sneaker rotation. Wil je graag een paartje coppen? Dan hebben we goed nieuws voor je! AFEW viert Pasen en geeft ons 15% korting op een hoop Nike Air Force 1 modellen.

Op 9 en 10 april 2023 kan je op de website van AFEW je nieuwe Air Force 1’s bestellen met 15% korting! Het enige wat jij hoeft te doen is, de code SJAM20 gebruiken bij de check-out.

De AF1 collectie van AFEW bevat zowel High als Low modellen. Je kunt onder andere de classic Nike Air Force ’07 ‘Fresh White’ vinden bij AFEW, maar ook vele colorways met meer kleur.

AFEW

Wil jij meer weten over het Air Force 1 model? In het artikel: De ultieme Nike Air Force 1 FAQ kan je alles lezen over het silhouet. Van de geschiedenis tot de sizing.

Zet alvast de data van de Easter Deals in je agenda! Want op 9 en 10 april 2023 kun je met de code SJAM20 maar liefst 15% korting innen bij het bestellen van je nieuwe Nike Air Force 1 paartje. De deal vindt plaats op de website van AFEW. Klik op de onderstaande knop om alle AF1 sneakers van AFEW te bekijken.