Skip to content
Events

Scoor de beste items uit de Black Friday sale van Snipes

20 november 2021 19:00
Scoor de beste items uit de Black Friday sale van Snipes

Het is bijna Black Friday bij Snipes en dat betekent dat de store met een grote sale komt. De Black Friday sale loopt van 22 november 2021 tot en met 28 november 2021.

Tijdens de sale scoor je een hoop artikelen met hoge kortingen die oplopen tot wel 50%! Daarnaast zijn de items ook met gratis verzendkosten te bestellen. Om je een beetje op weg te hebben, hebben wij onze favoriete picks van de website gepakt en op een rijtje gezet.

1. Converse Run Star Hike

Converse Run Star Hike
Snipes Black Friday

We beginnen onze lijst met favoriete picks met de Converse Run Star Hike. Het paar heeft een opvallend design met een uitstekend profiel bij de buitenzolen. De schoen heeft een zwart met witte kleurenschema en kan onder vele outfits gedragen worden.

2. adidas Originals adicolor Firebird Trainingsbroek

adidas firebird trainingsbroek
Snipes Black Friday

Vervolgens hebben wij de Firebird trainingsbroek van adidas. Het kledingstuk heeft een loose fit met de drie strepen van adidas op de broekspijpen gestikt. Daarnaast is het item gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor zie jij er niet alleen stijlvol uit, maar help jij ook een handje mee met het milieu.

3. Nike Blazer Mid ’77 ‘Oil Green’

Nike blazer mid 'oil green'
Snipes Black Friday

Een ander tof paartje die jij kunt scoren tijdens Black Friday, is de Nike Blazer Mid ‘Oil Green’. De schoen is onderdeel van het Move To Zero campagne van Nike en is opgebouwd uit duurzame materialen. Daarnaast combineert het paartje verschillende tinten van bruin en groen met elkaar en is het campagne embleem op de tong gestikt.

4. Urban Classics Cropped Puffer Jas

Urban Classics puffer jas
Snipes Black Friday

Met deze puffer jas van Urban Classics maak jij jouw winteroutfit helemaal compleet. De jas is dik opgevoerd en door zijn verhoogde kraag blijf jij lekker warm tijdens de koude winterdagen.

5. Nike Air Max 2021

Nike Air Max 2021
Snipes Black Friday

Door de jaren heen heeft Nike een hoop Air Max modellen uitgebracht. In 2021 bracht het merk de Air Max 2021 uit en ook dit model is terug te vinden tijdens de Black Friday sale van Snipes. Het paar heeft een licht kleurenschema gekregen met verhoogde middenzolen. Hierin zijn de Air Units te vinden en geven het paar een opvallend design.

6. Nike Sportswear Club Fleece Crew Neck

Nike Sportswear Crew Neck
Snipes Black Friday

Deze simpele Crew Neck van Nike mag zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Het kledingstuk is een uniseks model en heeft een oversized fit. Daarnaast is op de borst het Nike logo te vinden en door de Fleece materialen blijf jij ook nog is lekker warm.

7. Crep Protect Crep Crates

Crep protect
Snipes Black Friday

Om je schoenen te beschermen hebben wij ook deze handige opbergdozen van Crep Protect. Het item bevat twee dozen met een magnetische klep die groot genoeg zijn om je schoenen in op te bergen. Daarnaast kunnen de dozen ook opgestapeld worden voor een mooi overzicht van al jouw paartjes.

8. Karl Kani Signature Fur Jacket

Karl kani Signature Fur jacket
Snipes Black Friday

Ook de Karl Kani Signature Fur Jacket kan geshopt worden met Black Friday deals en heeft een stijlvolle look. Het item is gemaakt van neppe fur materialen in een bruin kleurtje. Verder heeft het model een cropped fit en een verhoogde kraag. Combineer de jas met een stijlvolle hoed om jouw winteroutfit compleet te maken.

9. adidas Forum Low

adidas forum low
Snipes Black Friday

De adidas Forum Low is een echte eyecatcher en kan op vele manieren gestyled worden. Het model werd gelanceerd als een basketbal schoen en heeft een klittenband-strap over de veters gekregen voor extra stevigheid. Dit paartje combineert de kleuren wit en oranje met elkaar met het adidas logo op het middenpaneel in het goud.

10. Carhartt WIP Berkeley Hoodie

Carhartt WIP
Snipes Black Friday

We sluiten onze favoriete picks af met de Carhartt WIP Berkeley Hoodie in een bordeaux rood kleurenschema. Op de voorkant staat ‘Carhartt’ in varsity letters geschreven met een opvallend embleem eronder. Het model heeft een oversized fit en is perfect voor de winterdagen.

Dit waren onze favoriete picks die jij tijdens de Black Friday deals van Snipes met hoge kortingen kunt scoren. De sale is geldig van 22 november 2021 tot en met 28 november 2021. Wil je liever zelf door de website van Snipes scrollen? Klik dan op de knop hieronder.