Skip to content
Newsfeed

Sample van de adidas Yeezy Boost 700 High ‘Wave Runner’ is verschenen

19 mei 2022 16:30
Sample van de adidas Yeezy Boost 700 High ‘Wave Runner’ is verschenen

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ is één van de meest herkenbare Yeezy sneakers. De kicks hebben een grijs bovenwerk met zwarte en donkerblauwe overlays. Op de middenzool zitten oranje accenten die het paar afmaken. Het silhouet is in 2021 voor het eerst opnieuw uitgekomen en heeft dit jaar ook al een restock gehad. Onlangs zijn de eerste beelden van een eventuele adidas Yeezy Boost 700 High verschenen.

adidas Yeezy heeft vaker hogere modellen uitgebracht, waaronder de Desert Boot. Toch kwam de verhoogde 700 wel als een verrassing. Ye’s merk heeft namelijk nog nooit een bestaand model zo erg aangepast.

Het grootste deel van de iconische colorway is in tact gebleven op het hogere silhouet. Zo wordt er gebruik gemaakt van mesh, leer en suède en komen de grijze, zwarte en donkerblauwe kleuren terug. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo is de neus zwart en de toebox blauw en heeft het paar een groene overlay rondom de veters. De veters zijn wel in dezelfde gele kleur als zijn voorganger.

Wanneer de adidas Yeezy Boost 700 High ‘Wave Runner’ echt zal releasen is nog niet bekend. Houd onze Instagram-pagina goed in de gaten voor de laatste updates over deze sneaker.

adidas Yeezy Boost 700 High 'Wave Runner'
adidas Yeezy Boost 700 High 'Wave Runner'