Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury x Crocs droppen zomerse slide

23 mei 2023 16:00
Salehe Bembury x Crocs droppen zomerse slide

Deze zomer belooft de zomer van de slippers te worden. Salehe Bembury en Crocs slaan de handen ineen om te werken aan een stijlvolle Pollex Clog en een versie als slide te maken. De samenwerking begint met de introductie van de slide in de kleur ‘Citrus Milk’. De unieke Salehe Bembury x Crocs ‘Citrus Milk’ wordt uitgebracht op 25 mei 2023.

Met zijn kenmerkende printontwerp over de gehele samenwerking heeft de slide topografische texturen die de voorvoet en buitenzool complementeren. Het voetbed is voorzien van strak, plat, toon-op-toon EVA-materiaal. Hierdoor voelt de slipper aan als een vernieuwde versie van de bekende instapklomp. Met de populariteit van Bembury’s klomp en de trend van slippers kan deze samenwerking zeker een kleine golf veroorzaken.

De Salehe Bembury x Crocs ‘Citrus Milk’ zal worden uitgebracht op 25 mei 2023. Je kunt hieronder een gedetailleerdere blik op de slipper werpen. Als je op de hoogte wilt blijven van releases zoals deze, zorg er dan voor dat je een kijkje neemt op onze Sneakerjagers nieuwspagina.