Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury showt nieuwste colorway van de New Balance Yurt 574

14 september 2021 13:00
Salehe Bembury showt nieuwste colorway van de New Balance Yurt 574

Salehe Bembury heeft samen met New Balance een nieuw silhouet ontworpen, de Yurt 574. Deze sneaker is geïnspireerd op de traditionele tenten waar veenomaden mee rondtrekken in Centraal-Azië.

In de eerdere samenwerkingen met het Amerikaanse sportmerk zie je dat Bembury altijd inspiratie haalt uit de natuur. Eén colorway was geïnspireerd op aarde, en de ander op water.

Het nieuwste model, de Yurt 574, is ontworpen voor sneaker fans die graag outdoor leven. Dit silhouet verscheen eerder in augustus van 2021 in een grijze colorway. Salehe heeft op zijn Instagram een preview geplaatst van nog een ander kleurenschema.

Salehe Bembury x New Balance Yurt 574

Het bovenwerk van deze Yurt 574 bestaat uit verschillende kleuren, in tegenstelling tot de grijze colorway. De suède overlays hebben een mosgroene kleur, net als de ‘N’ op de zijkant en de veters.

De toebox, de tong en de kraag van dit silhouet zijn donkerblauw. Net als het mosgroen is dit een minder opvallende kleur in de natuur. Aan de binnenkant van de voorvoet zit een lederen overlay in het bordeauxrood.

Om de ‘N’ van New Balance heen zitten rode stiksels. Dit valt gelijk wat meer op omdat deze kleur niet veel voorkomt in de natuur. De voering van het model is ook in het rood.

Wat de Yurt nog meer geschikt maakt voor het outdoor-leven is het element op de hiel. Op de hiel zie je een plastic tuitje. Dit tuitje is een fluitje wat van pas kan komen tijdens het camperen.

Naast de tot nu toe twee colorways zal er ook een kledinglijn uitkomen die bij de samenwerking hoort. De kledinglijn is ook geïnspireerd op de natuur.

De releasedatum van de Salehe Bembury x New Balance Yurt 574 is nog niet bekend. Wil jij op de hoogte blijven van alle updates rondom deze drop? Volg ons dan op Instagram en Twitter en houd onze releasekalender goed in de gaten.

Salehe Bembury x New Balance Yurt 574
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date