Skip to content
Brand

Sale met PUMA Secret Deals en kortingscode

14 oktober 2021 23:59
Sale met PUMA Secret Deals en kortingscode

Er is opruiming bij PUMA. Zo zijn er de PUMA ‘Secret Deals’ waarin de kortingen hoog oplopen met promotiecode EXCLUSIVE40. Deze exclusieve deal loopt van 15 oktober 2021 tot 16 oktober 2021. Daarnaast kun je met kortingscode BONUS20 profiteren van 20% korting bovenop de items in de Mid Season sale.

PUMA Secret Deals

De kortingen lopen hoog op in de sale bij PUMA. In de Mid Season Sale vind je een hoop afgeprijsde sneakers, kledingitems en accessoires. In deze uitverkoop vind je items voor heren, dames en kinderen. Daarnaast kun je ook per sport items selecteren. Denk hierbij aan hardloop- of basketbalschoenen. Profiteer nu van 50% + 20% korting met de BONUS20 code.

Daarnaast zijn er de Secret Deals. Met kortingscode EXCLUSIVE40 profiteer je van 40% korting op exclusieve deals. Deze kortingscode geldt van 15 oktober 2021 tot 16 oktober 2021. Deze deals vind je op een speciale pagina. Het is niet de eerste keer dat PUMA een geheime sale organiseert.

Op 15 oktober 2021 zal duidelijk worden welke items er extra afgeprijsd zijn. Vergeet niet bij het afrekenen de kortingscode toe te voegen en scoor jouw nieuwe sneakers of kleding items in de Secret Deals sale.

Wil je meer van dit soort nieuwtjes ontvangen? Download dan onze Sneakerjagers app en blijf op de hoogte van de laatste kortingen en collecties. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en mis geen enkele update.