Skip to content
Watch

Rupert – The Turnover Episode 43

30 april 2022 15:55

Ondanks dat vele van jullie waarschijnlijk nog bij moeten komen van koningsdag, hebben we ook deze zaterdag weer een nieuwe aflevering van The Turnover voor jullie klaar staan. Vorige week hadden we natuurlijk een heerlijke set van Full Crate, en ook deze week heeft DJ Turne iemand uitgenodigd om de set van deze week te verzorgen, namelijk Rupert aka Novi.

De aflevering is nu hierboven te bekijken en uiteraard te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Daar zijn ook al onder vorige afleveringen te beluisteren van bijvoorbeeld Full Crate, DJ Abstract en nog vele meer.

Rupert

Voor een aantal volgers van Sneakerjagers Radio zal de gast van deze week wellicht bekend voorkomen. Hij stond namelijk al eens eerder in het clubhuis van Sneakerjagers en draaide toen een set voor Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette. Check deze aflevering hier.

De Rotterdamse deejay is een ster in het lezen van het publiek en weet als geen ander de interactie aan te gaan. Dat deed hij al vaker bij verschillende feestjes van La Cassette, en wij weten zeker dat Rupert met deze set dat ook over weet te brengen op onze luisteraars.

De set van deze week is een combinatie van hiphop en bass & house fusions. Check de volledige tracklist van deze aflevering hieronder.

Tracklist aflevering 43

The East Flatbush Project – Tried by 12

Kanye West – Gorgeous

Lenny Kravitz – I Belong to You

Tevin Campbell – Can We Talk

Toni Braxton – You’re making me high

2Pac – Picture me Rollin

Samuelle – So You Like What You See

Prince – Get Off

Tha Liks – Best U Can

Loose Ends – Hangin on a String

Philly’s Most Wanted – Please Don’t Mind

Michael Jackson – In the Closet

Goldlink ft. Brent Faiyaz & Shy Glizzy – Crew

Outkast – Prototype

Jagged Edge – Freek’n You

A$ap Rocky – Peso

S.O.S. Band – No One’s Gonna Love You

N.E.R.D. – Tape You

Armand van Helden – U Don’t Know

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.