Skip to content
Newsfeed

Run The Boroughs x New Balance released binnenkort

28 september 2021 14:25
Run The Boroughs x New Balance released binnenkort

Met deze nieuwe New Balance 991, heeft het merk samengewerkt met Run the Boroughs. De sneaker is ontworpen om de jaarlijkse Virgin Money London Marathon te vieren. Deze zal op 3 oktober 2021 weer plaatsvinden.

Hardloopclub London

New Balance heeft samen met hardloopclub ‘Run The Boroughs’ een 991 ontworpen. Deze club werd in 2019 opgericht en brengt hardlopers in en rondom London samen. Run The Boroughs wil hardlopers meer laten zien van de Engelse hoofdstad en de bijzondere plekken die London te bieden heeft.

Met de ‘Virgin Money London Marathon’ om de hoek, komt deze sneaker op het juiste moment. De marathon wordt al sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en wordt gezien als een van de bekendste marathons ter wereld. Virgin Money is sinds 2010 partner van de London Marathon en heeft als doel om zo veel mogelijk geld te verzamelen voor het goede doel.

Run The Boroughs x New Balance 991 l M991LM

In de samenwerking Run The Bouroughs x New Balance heeft het klassieke 991 silhouet een nieuwe colorway gekregen. Deze New Balance release haalt zijn inspiratie uit de straten van London. De grauwe grijstinten en blauwe details rondom de sneaker hinten naar de wegen en blauwe wolken van de Engelse hoofdstad.

De sneaker combineert de materialen suede, nubuck, mesh en leer. De upper en neus delen dezelfde bruintint en bestaan uit mesh. De overlays zijn donkerder bruin en contrasteren goed met de lichtblauwe kleur in het ‘N’ logo op het middenpaneel.

De 991 heeft de bekende New Balance ABZORB technologie. Deze cushioning zorgt voor extra comfort en demping. Op de middenzool zijn reflecterende 3M details verwerkt. Op de tong van de sneaker is het label van ‘Run The Boroughs’ te zien.

De sneaker wordt op 29 september 2021 gereleased bij New Balance en andere retailers. Mis deze en alle andere toffe releases niet en houd onze releasekalender in de gaten. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter om zo up-to-date te blijven.

New Balance Run The Boroughs 991
New Balance 991 Run The Boroughs 2
New Balance 991 Run The Boroughs 2
New Balance 991 Run The Boroughs 2
New Balance 991 Run The Boroughs 2