Skip to content
Upcoming

RUN DMC x adidas Superstar is eerbetoon aan Jam Master Jay

29 oktober 2020 19:24
RUN DMC x adidas Superstar is eerbetoon aan Jam Master Jay

De 50ste verjaardag van adidas Superstar werd eerder dit jaar al gevierd met de Superstar x Beyoncé. Opnieuw worden we getrakteerd met een nieuwe Superstar drop. Dit keer in samenwerking met Rapper Jam Master Jay. Het is niet alleen eerbetoon aan de adidas Superstar, maar ook aan Run DMC’s Jay Master Jay. De Run DMC x adidas Superstar ‘Black’ is eind deze maand te verkrijgen.

Jason Mizell, beter bekend als Jam Master Jay, was een rapper en lid van de groep Run DMC. Jam Master Jay overleed in 2002, door moord. Al eerder hebben de rappers en adidas samen gewerkt. Ook de Superstar werd tijdens een samenwerking gebruikt. Op de vorige Superstar x Run DMC, was hun logo te vinden en JMJ, wat verwijst naar de overleden rapper. De groep was dan ook veel in adidas kleding te vinden.

Run DMC x adidas Superstar ‘Black’

De Superstar kennen we ondertussen allemaal. Dit keer is het bovenwerk gemaakt van zwart leer. Ook de rubberen, schelpvormige neus is in het zwart. De ‘Three-Stripes’ van adidas zijn in het wit. Ook de backtab is wit. Langs de witte strepen, staat ‘Superstar’ geschreven als het logo van Run-DMC, tussen rode strepen. Op de zwarte lip van de sneaker staat een getekende afbeelding van Jay Master Jay gedrukt, met daarboven ‘adidas.’ Bekijk de foto’s van de sneaker onder aan dit blog.

De Run DMC x adidas Superstar wordt verwacht op 29 oktober. Er hangt een prijskaartje aan van 120 euro. Volg Sneakerjagers op Instagram en bekijk onze sneaker releasekalender, zo mis je nooit een release! Lees onze blogs voor alle informatie over de sneakers.

Run DMC X adidas Superstar 'Black'

FX7617 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders