Upcoming

Run-DMC en adidas komen weer samen voor het jubileum van de adidas Superstar!

8 januari 2020 13:05
Run-DMC en adidas komen weer samen voor het jubileum van de adidas Superstar!

De adidas Superstar bestaat 50 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden bij adidas. Daarom hebben ze ook een weergaloze samenwerking in aantocht. Dit kan natuurlijk niet anders dan met de oude hiphopgroep Run-DMC. Neem hieronder een kijkje hoe deze samenwerking in zijn gang zal gaan.

Run-DMC is een hiphopgroep dat is opgericht door DJ Jam Master Jay, de rapper Joseph ‘Run’ Simmons en de rapper Darryl ‘DMC’ McDaniels. Samen domineerde ze de hiphop lijsten en staan nu dan ook bekend als legendes. Ze hebben ook een nummer gemaakt genaamd ‘My adidas’. Daarnaast stonden zij ook al achter het ontwerp van de adidas Superstar toen hij 35 jaar bestond. Een betere groep voor deze samenwerking bestaat er niet!

Run-DMC x adidas Originals Superstar 50th Anniversary Pack

Samen met adidas gaan ze voor dit jubileum drie colorways uitbrengen. Twee daarvan zullen in een adidas Superstar verschijnen. De laatste colorway zal in een ander model verschijnen maar helaas is het nog niet bekend welk model. De eerste colorway zal in een zwarte kleur verschijnen met witte en rode details. Daarnaast zal de tweede colorway in een witte kleur verschijnen met zwarte en rode details. De colorway van het laatste model is nog niet zeker maar naar verwachting gaat deze dezelfde kleuren ontvangen als de tweede colorway.

Helaas zijn er nog geen beelden gelekt van deze colorways. Het is wel zeker dat de sneakers in april dit jaar gaan droppen, dus we verwachten dat er snel meer duidelijkheid komt over het pack. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten zodat je niks mist van deze release!


Banner by: redbull.com

The Turnover