Upcoming

Release reminder van de Gino Iannucci X Nike SB ‘Poets’

2 januari 2020 16:30
Release reminder van de Gino Iannucci X Nike SB ‘Poets’

Na 10 jaar komt er eindelijk weer een samenwerking aan tussen Nike SB en POETS. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike SB Bruin. Het mooiste van alles is dat deze colorway veel sneller komt dan je denkt. Check de colorway hieronder!

In 2010 brachten POETS en Nike SB ook al een Blazer mid uit. Deze werd uitgebracht om het twee jarige jubileum van POETS te vieren. Deze sneaker werd uitgebracht op 8 augustus 2010 tijdens een speciaal event. Het merk werd opgericht door Gino Lanucci in New York. In 2012 sloot hij tijdelijk de deuren van zijn skatestore, omdat hij het gevoel dat dat hij zich niet 100% kon focussen op zijn winkel. Ondertussen is de winkel alweer langere tijd open en is er een nieuwe collab met Nike SB onderweg.

Gino Iannucci X Nike SB ‘Poets’ | CU3211-001

De Nike SB Bruin die is aangekleed door POETS heeft een donkere zwarte kleur gekregen. Als je de sneaker in het licht houd lijkt het er zelfs op dat de sneaker een paarse gloed heeft. Enkele details, zoals de toebox zijn enkele tinten donkerder dan de basis van de sneaker. Om de sneaker toch wat opvallender te maken hebben de veters een witte, opvallende kleur gekregen. Naast de veters heeft ook de branding op de tong een witte kleur gekregen, evenals de POETS branding op de hiel. Als finishing touch hebben de twee de Swoosh een Volt kleur gegeven zodat de sneaker toch opvalt.

4 januari 2020 is de dag dat je deze sneaker kan bemachtigen. Voor een schrale prijs van €85,- kunnen ze al van jou zijn maar juich niet te vroeg. De kans is groot dat ze als warme broodjes over de plank zullen vliegen. Zorg er daarom voor dat je op tijd klaar zit! Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele releases en nieuwtjes.


Gino Iannucci X Nike SB Bruin 'Poets'

CU3211-001 · Prijs vanaf €240,-

Naar alle aanbieders
Nike SB
Nike SB
Images by: Nike

The Turnover