Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Civilist x Nike SB Dunk Low ‘Heat Map’

28 augustus 2020 15:58
Release Reminder van de Civilist x Nike SB Dunk Low ‘Heat Map’

Het is al enige tijd bekend dat Civilist de samenwerking aan is gegaan met Nike SB. Samen hebben zij een opmerkelijke Dunk Low neergezet. Morgen, zaterdag 29 augustus 2020, dropt de Civilist x Nike SB Dunk Low ‘Heat map’ om 09:00u ’s ochtends.

Civilist is een skatestore die werd geopend Alex Flach in Berlijn. In de store zijn merken te vinden zoals HUF, DQM en Nike SB. Met de laatstgenoemde is nu een samenwerking aankomend. Dit is niet de eerste keer dat de twee een samenwerking droppen. Eerder hebben ze namelijk de Nike SB Dunk High ook make-over gegeven. Momenteel is het Dunk Low model een zeer populair model in de sneakerwereld. Dankzij enkele samenwerkingen is de hype enorm gestegen.

Civilist x Nike SB Dunk Low ‘Heat Map’ | CZ5123-001

Op het eerste gezicht lijkt het alsof de sneaker een vrij simpele kleurstelling heeft gekregen. Het bovenwerk is zwart en de midsole is verwerkt in een witte contrasterende kleur. Maar schijn bedriegt, want wanneer je de sneaker in het zonlicht houd krijgt de sneaker een flinke transformatie. Een kleurrijke graphic verschijnt en het simpele bovenwerk verdwijnt volledig. Kleuren als rood, groen, blauw en geel komen tevoorschijn. Vandaar dat de colorway ook de naam ‘Heat map’ heeft gekregen. De witte midsole en de zwarte outsole blijven in dezelfde staat.

Zet je wekker voor morgen als je een paartje wil scoren, want de sneaker droppen om 09:00u ’s ochtends via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de samenwerking en scroll naar beneden voor beelden!

Civilist X Nike SB Dunk Low QS 'Heat Map'

CZ5123-001 · Prijs vanaf €553,-

Naar alle aanbieders
Civilist x Nike SB
Civilist x Nike SB