Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 4 ‘Neon’

18 maart 2020 08:00
Release Reminder van de Air Jordan 4 ‘Neon’

Aankomende zaterdag, 21 maart 2020, zal Nike ons na heel lang wachten eindelijk de Air Jordan 4 brengen die is geïnspireerd op de OG colorway van de Nike Air Max 95. We hebben het hier over de ‘Neon’ colorway.

Al sinds juni 2019 gaan er geruchten rond over het feit dat de Air Jordan 4 verwerkt zou zijn in de klassieke colorway van de Air Max 95. Zo werd de Air Max 95 voor het eerst gezien 1995 en debuteerde het model in een ‘Neon’ colorway. De sneaker werd ontworpen door niemand minder dan Sergio Lozano. Hij liet zich inspireren door het menselijke lichaam.

Air Jordan 4 ‘Neon’ | CT5342-007

De kleuren die op de sneaker zijn verwerkt zijn exact hetzelfde als op de Air Max 95, namelijk Cool Grey/Wolf Grey/Volt/Anthracite. Het bovenwerk is gemaakt van suède en is verwerkt in de kleuren ‘Cool Grey’ en ‘Wolf Grey’. Ook is er een witte kleur te vinden op de tong en op de sockliner om zo wat extra contrast aan de sneaker toe te voegen. Daarnaast heeft Nike de opvallende ‘Volt’ kleur verwerkt in meerdere details, zoals de plastic eyestays, de branding op de tong en op het inlegzooltje. De upper rust op een zwarte midsole en outsole. Ook is de Air Unit hetzelfde als de Air Max 95, namelijk in een ‘Volt’ kleur.

Aankomende zaterdag, 21 maart 2020, zal de Air Jordan 4 ‘Neon’ releasen om 09:00u ’s ochtends via Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje van €200,- aan hangen. Wees wel snel als je een paartje wil hebben, want wij verwachten dat ze super hard zullen gaan! Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview en voor alle aankomende releases.


Air Jordan 4 SE 'Neon'

CT5342-007 · Prijs vanaf €315,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Neon
Air Jordan 4 Neon
Air Jordan 4 Neon