Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Off-White X Nike Air Max 90

6 februari 2019 11:59
Release Reminder: Off-White X Nike Air Max 90

De collabs van The: 10 collectie gaan echt tot een eind komen. De twee laatste sneakers in de collectie zullen twee paar Air Max 90 zijn. Voorlopig dus het einde van een extreem succesvolle en populaire samenwerking.

Of je nu fan bent van de collabs of niet, de sneakers zijn uniek en veel details op de sneakers waren nog niet eerder op deze manier gebruikt. In de collectie zitten nu dan ook al meer dan 35 sneakers, ongekend veel. Het hoge woord dat de twee Air Max 90 de laatste collabs van de The: 10 zouden zijn is dan ook gekomen. Misschien is dit na zoveel succesvolle sneakers ook wel een mooi einde. Het maakt weer de weg vrij voor aanstaande unieke collabs. De kans op een collab tussen Off-White en Nike is altijd aanwezig.

De zwarte colorway is clean en goed in balans. De upper en zool zijn zwart, enkel de Swoosh is volledig wit. De ‘Desert Ore’ colorway komt in een lichtere beige kleur en heeft een grote contrasterende Swoosh. Natuurlijk zitten de echte Off-White details op de sneaker: Off-White stempel, opgestikte Swoosh en is de deconstructed look aanwezig. Beide sneakers zullen op donderdag 7 februari uitkomen bij Nike en geselecteerde retailers. Veel raffles zijn al open en een aantal beginnen al te sluiten. Check hieronder alle informatie over de release en ook de store list met alle raffles!

Tip: Check alle informatie op de webshops goed om je goed in te schrijven, veel shops werken net wat anders dan gebruikelijk!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White X Nike Air Max 90 'Black'

AA7293-001 · Prijs vanaf €559,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: Solebox

Off-White X Nike Air Max 90 'Desert Ore'

AA7293-200 · Prijs vanaf €504,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: Solebox