Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’

27 april 2023 12:42
Release reminder: Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’

Virgil Abloh’s legacy wordt voortgezet met de Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’. Ter ere van 40 jaar Air Force 1 heeft hij het legendarische silhouet opnieuw ontworpen door een futuristische lens. Daarnaast is de colorway een knipoog naar de oorsprong van de iconische sneaker. Je kunt de Pine Green scoren op 28 april 2023 om 09:00!

De Off-White x Nike AF1 Mid ‘Pine Green’ heeft een volledig groen lederen bovenwerk dat wordt gecontrasteerd door witte accenten. Daarnaast is de sneaker voorzien van een extra vetersysteem op de middenvoet dat eerder is gebruikt in samenwerkingen tussen Nike en Off-White. Ook heeft de schoen een opvallende buitenzool met spikes voor extra grip en een unieke uitstraling. Het ontwerp van de Air Force 1 Mid wordt afgemaakt door een golvende midsole met een oranje Air unit.

Verder beschikt de sneaker over enkele hints naar de samenwerking met Virgil Abloh’s merk. Denk bijvoorbeeld aan het witte stiksel van een kandelaar op de hak van de linkerschoen en het woord ‘OFF’ op de hak van de rechterschoen.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’ is beschikbaar op 28 april 2023 om 09:00 bij Nike en verschillende retailers. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van alle release informatie!

Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Pine Green'

DR0500-300 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green spikes
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green swoosh
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green vetersysteem
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green achterkant
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green kandelaar
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green