Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ & ‘Polar Blue’

25 september 2023 14:43
Release reminder: Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ & ‘Polar Blue’

De Nike Dunk Low in de colorways ‘Grey Fog’ en ‘Polar Blue’ worden op 26 september 2023 bij Nike gereleased. De Nike Dunk Low is in de afgelopen maanden al in verschillende colorways verschenen bij diverse retailers. De ‘Grey Fog’ en ‘Polar Blue’ zijn echter exclusief te verkrijgen in de Nike app.

Mis deze drops niet!

Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ – DD1391-103

De Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ is geen onbekende colorway bij sneakerliefhebbers. De sneaker gebruikt de kleuren wit en lichtgrijs, wat het paar een strakke look geeft. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer. Op de tong en op het middenpaneel verschijnen de welbekende Nike brandings.

Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike
Nike Dunk Low 'Grey Fog'

Op de hiel is Nike in het wit gestitched. De grijze buitenzool matcht mooi met de overlays op de sneaker. De perforatiegaatjes op de neus helpen de sneaker ademen. De sneaker is met zijn ingetogen colorway goed te combineren in verschillende outfits.

Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'

Nike Dunk Low ‘Polar Blue’ – DV0833-400

De tweede colorway die op 26 september 2023 bij Nike zal verschijnen, is de ‘Polar Blue’. Het paar combineert de kleuren wit en blauw. Evenals bij de ‘Grey Fog’ colorway gebruikt de ‘Polar Blue’ hoogwaardig leer op het bovenwerk.

Nike Dunk Low 'Polar Blue'
Nike Dunk Low 'Polar Blue'

Op de tong, hiel en op het middenpaneel verschijnt het Nike logo. De buitenzool van het paar gebruikt dezelfde kleur blauw dat op de overlays is gebruikt. De tong is van canvas, wat de sneaker een comfortabele feel geeft. De harmonieuze kleurencombinatie maakt de Dunk Low ‘Polar Blue’ een veelzijdige toevoeging aan je sneakerkast.

Nike Dunk Low 'Polar Blue'
Nike Dunk Low 'Polar Blue'

De Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ en ‘Polar Blue’ worden beide op 26 september 2023 in de Nike app gereleased. Let op: de sneakers droppen om stipt 09:00 uur. Vergeet dus niet de wekker te zetten en mis de release niet! Klik op de knop hieronder om naar de Nike app te gaan.