Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 90 Safari dropt op zaterdag oktober

2 oktober 2020 11:43
Release Reminder: Nike Air Max 90 Safari dropt op zaterdag oktober

Nike heeft een aantal herkenbare modellen maar ook heeft Nike een aantal materialen die je meteen herkent. Zo is de ‘Elephant’ print van de Jordan III uniek maar ook de ‘Safari’ print van de Air Safari is bijzonder. Dit unieke patroon is nu gebruikt voor de Nike Air Max 90 Safari!

AS Roma – Nike Air Max 90 Safari

Niet alleen zijn de nationale voetbalcompetities begonnen ook de Europese competities zijn weer van start gegaan. Een aantal grote Europese clubs zoals FC Barcelona en AS Roma hebben bij het derde tenue een bijpassende sneaker gekregen! Op 3 oktober komt de Air Max 90 uit die bij het shirt van AS Roms hoort. De sneaker heeft een zwarte basis die opgebroken word met de bekende ‘Safari’ print. Als contrast is de oranje kleur gebruikt op de hak, outsole en de Air-Wedge. Het design is natuurlijk deels gelijk aan het derde tenue van de club uit Rome, zelfs de safari print is op het shirt te vinden! Dit shirt komt in drie uitvoeringen: het officiele Vapor Match shirt of het ‘normale’ voetbalshirt in volwassen en kindermaten!

De Nike Air Max 90 Safar zal op zaterdag 3 oktober uitkomen bij Nike en een aantal geselecteerde retailers. Natuurlijk kan je ook het bijpassende shirt scoren.

Nike Air Max 90 'Safari'

DA5427-001 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 safari
Air Max 90 safari
The Turnover