Skip to content
Upcoming

Release reminder: De Air Jordan 6 ‘Hare’ dropt vrijdag 5 juni

4 juni 2020 16:00
Release reminder: De Air Jordan 6 ‘Hare’ dropt vrijdag 5 juni

Een tijdje geleden schreven we over de Air Jordan 6 ‘Hare’. De naam van de colorway kan je bekend voorkomen, hij is namelijk vergelijkbaar met de Air Jordan 7 ‘Hare’. Zij hebben dezelfde naam gekregen aangezien ze zoveel gemeen hebben. We hebben er dan ook eventjes op moeten wachten, maar het moment is eindelijk daar. Nog een nachtje slapen en dan dropt eindelijk de Air Jordan 6 ‘Hare’ op vrijdag 5 juni.

Air Jordan 6 Retro ‘Hare’ | CT8529-062

Zoals net al vermeld, lijkt de sneaker ontzettend op de Air Jordan 7 ‘Hare’. De sneaker heeft dan ook een kleurenpallet van wit, rood en lichtgrijs. Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een witte basiskleur en heeft daarbij kleurrijke details gekregen. Zo is het gedeelte bij de veters rood van kleur en komt deze rode kleur terug in de air-unit en gedeeltelijk in de middenzool. Het leuke aan deze sneaker is, is dat de tong een soort kleurrijk retro effect gekregen heeft. Dit geeft de schoen een echte moderne retro look. Wat ook opvalt aan het bovenwerk, is de vetersluiting. Deze lijkt namelijk op een soort kleine wortel, door de oranje en groene kleur. Als we verder kijken naar de middenzool zien we dat de overige delen een witte kleur gekregen hebben.

De sneaker zal dus eindelijk morgen, vrijdag 5 juni, droppen op Nike.com en diversen andere geselecteerde retailers, zoals Footlocker.nl. Vergeet geen wekker te zetten voordat ze weg zijn, want vanaf klokslag 9:00 zal dit paar verkrijgbaar zijn. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €200,00 euro.

Ben je benieuwd welke sneakers er dit weekend nog meer droppen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en check hieronder de afbeeldingen van deze Air Jordan 6 ‘Hare’.

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

CT8529-062 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 'Hare'
Air Jordan 6 'Hare'
Images by Nike