Skip to content
Newsfeed

Release reminder: adidas Campus 00’s ‘Charcoal’, ‘Mesa’ & ‘Better Scarlet’

11 december 2023 13:12
Release reminder: adidas Campus 00’s ‘Charcoal’, ‘Mesa’ & ‘Better Scarlet’

De adidas Campus 00’s is anno 2023 een erg populaire sneaker. Het model heeft een chunky silhouet met een vergrote tong. De adidas Campus 00’s arriveert op 12 december 2023 om stipt 10:00 uur in de drie colorways ‘Charcoal’, ‘Mesa’ en ‘Better Scarlet’. Bekijk hier alle releasedetails.

adidas Campus 00’s ‘Charcoal’, ‘Mesa’ & ‘Better Scarlet’

De adidas Campus 00’s haalt zijn inspiratie uit de skateschoenen uit de jaren 80. Het model heeft een chunky design met een gewatteerde kraag en tong. Ontworpen met de skatecultuur in gedachten, heeft het model een laag silhouet met verstevigende elementen die de voet stabiliteit geven.

adidas Campus 00s 'Better Scarlet'
‘Better Scarlet’
adidas Campus 00s 'Better Scarlet'

De ‘Better Scarlet’ komt in wat lijkt een Valentijnsdag geïnspireerde colorway. Het bovenwerk is van rood suède. Lichtroze details op de tong en middenpaneel geven de sneaker een frisse uitstraling. Het adidas logo op de tong heeft een hartje gekregen.

adidas Campus 00s 'Mesa'
‘Mesa’
adidas Campus 00s 'Mesa'

De ‘Mesa’ colorway heeft een outdoor look. Het bovenwerk heeft een donkerbruine upper dat de materialen canvas en suède combineert. Op de tong is het adidas Trefoil logo geplaats. Op het middenpaneel verschijnen de three stripes, kenmerkend voor de adidas Originals sneakers.

adidas Campus 00s 'Charcoal'
‘Charcoal’
adidas Campus 00s 'Charcoal'

De derde en tevens laatste colorway die op 12 december 2023 zal verschijnen, is de adidas Campus 00s ‘Charcoal’. De colorway heeft een ingetogen look en combineert de kleuren wit en zwart met een ondersteunende gumzool. Ook dit paar heeft een verdikte tong wat voor extra comfort zorgt.

Drop

De adidas Campus 00’s ‘Charcoal’, ‘Mesa’ en ‘Better Scarlet’ droppen alle drie op dinsdag 12 december 2023 om stipt 10:00 uur. De sneakers zullen bij diverse retailers te verkrijgen zijn. Klik op de shops hiernaast om de adidas Campus 00’s te bekijken.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in andere colorways van het retro silhouet, bekijk de Sneakerjagers zoekmachine voor diverse varianten van de adidas Campus 00’s.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date