Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers

25 maart 2024 14:03
Refresh Your Game met Sneakerjagers

De lente is begonnen en dat betekent dat het de hoogste tijd is om je garderobe om te toveren. Laat je inspireren door de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne en stel je favoriete fit samen met de items uit de Nike collectie. De komende dagen tonen we je elke dag een outfit die met zorg is samengesteld door Sneakerjagers. Get inspired!

Sneakerjagers Refresh Your Game

Bereid je voor op de komende lentedagen! Op 20 maart is de lente officieel van start gegaan. De winterjassen mogen weer in de kast en de korte mouwen shirts komen langzamerhand weer tevoorschijn. In de komende week tonen wij van Sneakerjagers je elke dag een Nike outfit in de Refresh Your Game campagne.

In de campagne toont het Sneakerjagers’ team hun favoriete items uit de collectie. Van football tees, tot aan gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor ieder wat wils. Tot en met 31 maart 2024 tonen we je elke dag unieke outfits, geschikt voor zowel dames als heren.

Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en blijf up-to-date over de Refresh Your Game campagne. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze. Ook tonen we je hier waar je de getoonde outfits kunt scoren.

Mocht je al benieuwd zijn naar de nieuwe Nike collectie, klik dan op de knop hieronder.

refresh your game with nike