Skip to content
Upcoming

Reebok eert Japan met Instapump Fury Pack Tokyo

11 april 2020 14:21
Reebok eert Japan met Instapump Fury Pack Tokyo

Het corona virus heeft de hele wereld op zijn kop gezet, en voor de Olympische Spelen had dit ook zo zijn gevolgen. Dit jaar zou het zich afspelen in Japan, maar wordt nu verplaatst naar volgend jaar. We moeten nog heel even wachten dus. Niet alleen de atleten en fans waren volop bezig met de spelen, ook Reebok had er zijn handen vol mee. Ze hebben namelijk twee sneakers ontworpen die geïnspireerd zijn op het prachtige stadje Tokio. Door alle vertragingen is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen.

Reebok InstaPump Fury Tokyo | FY1618 | FY1617

De Instapump Fury is door Steven Smith ontworpen. Hij werd gebruikt voor basketbal en tennisschoenen maar werd al snel gedragen in het dagelijkse leven, en is inmiddels een sneaker geworden die je niet meer kan missen. Bij de Reebok Instapump Fury Tokyo is er gekozen voor twee colorways, een zwarte en een rode. Ze zijn beide geïnspireerd op natuurlijk Tokyo. Het is vooral tonaal en eenvoudig, want de kleuren bezitten over de gehele sneaker. De rode komt wat brutaler over, die heeft ook drie verschillende tinten rood. Elk rode accent zie je dan ook terug, van de synthetische geconstructeerde dingetjes tot aan de textielbasis. Zelfs de tooling. Op de achterkant zie je alleen uitgesproken Tokyo, dit natuurlijk om het nog even wat extra aan te dikken. De zwarte is precies het zelfde, alleen is de kleur natuurlijk anders. Die is dan ook net wat strakker.

Release info

Helaas is voor beide colorways van de Reebok Instapump Fury Tokyo nog geen releasedatum vastgesteld. Ze zullen wel dit jaar nog droppen, wanneer is nog niet bekend. Dan zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 200,- euro bij Reebok en Reebok retailers. Wil je weten wanneer dit gaat zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben jij de eerste die erachter komt. Neem hieronder een kijkje, dan zie je alle foto’s van beide colorways.

Reebok Instapump Tokyo 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Reebok Instapump Tokyo 'Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Reebok