Skip to content
Upcoming

Real Steal; De Nike SB Dunk High Pro Restock

29 april 2020 20:00
Real Steal; De Nike SB Dunk High Pro Restock

Dubbel zo goed nieuws! Ten eerste is er een restock van De Nike SB Dunk High Pro in Zwart/Team Orange/University Red/University Gold colorway. De sneaker ging tijdens zijn eerste release al erg hard en dat is natuurlijk volledig terecht voor dit heerlijke model met een goede colorway. Het tweede goede nieuws is dat de Happy Sneaker Days nog steeds bezig zijn bij Sneakerjagers en dat je daarom deze restock kan pakken met 25% korting.

De Nike SB Dunk High Pro combineert de iconische Dunk stijl met een high top design voor een frisse look. De comfortabele pasvorm is ideaal voor het skaten dankzij de Zoom Air unit in de hak en de gewatteerde tong.

Wat qua uiterlijk natuurlijk gelijk opvalt is van oranje bovenin overloopt naar rood onderaan de swoosh. De swoosh trekt hiermee alle aandacht op zich. De rest van het bovenwerk is zwart geleurd en zorgt dat de aandacht op de swoosh gevestigd blijft.

Deze restock van de Nike SB Dunk High Pro kan je nu bemachtigen voor €82,50 door de code ‘SPRING25′ bij het afrekenen. Hiermee krijg je namelijk 25% korting op full price items.

Check de knop hieronder om de sneaker te shoppen en bekijk zeker onze Happy Sneaker Days pagina om op de hoogte te blijven van alle steals en deals.

Nike SB Dunk High 'Truck It'

BQ6826-003 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk High Pro
Nike SB Dunk High Pro
Nike SB Dunk High Pro
Nike SB Dunk High Pro