Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show S02 Ep. 3 met Llalla en Ania

7 december 2021 20:00
Queens & Sneakers Show S02 Ep. 3 met Llalla en Ania

Het is bijna tijd voor de derde aflevering van het tweede seizoen van de Queens & Sneakers Show. Op donderdag 9 december om 20:00 uur staat de gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. In deze aflevering hebben onze presentatrices, Maartje en Carmen, Llalla en Ania te gast.

De derde aflevering is compleet in het Engels en is opgenomen op de Hogeschool van Amsterdam.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show Ep. 3

Llalla

Lalla

SuperLlalla is een docent op een middelbare school en universiteit in Parijs. Vanaf jongs af aan is zij een groots sneaker fan. Toen Llalla opgroeide in Parijs was het belangrijk om de schoenen van het moment aan te hebben. Dit bepaalde haar status op het schoolplein. Echter was de sneaker scène in deze tijd vooral gericht op mannen, in tegenstelling tot de scène nu. De obsessie met sneakers is bij Lalla nooit meer weggegaan.

In de Llalla’s jongere jaren hield ze van Reebok en adidas, maar nu draagt ze alleen nog maar Nike. Ze heeft een grote en groeiende collectie met maar liefst meer dan driehonderd paartjes. In 2016 werd ze door Nike vernoemd als Master of Air en erkend als een echte Air Max connaisseur.

Haar obsessie met sneakers is een onderdeel van de band tussen Llalla en haar studenten. De scholieren zien haar altijd als de coole docent door haar stijl en door het feit dat ze bijna iedere dag een ander paartje aan haar voeten heeft.

Naast d’r liefde voor sneakers is ze ook groot fan van muziek. Toen ze jong was deelde ze haar slaapkamer met haar oudere broer die een grote passie heeft voor hiphop. Sindsdien kent ze de Parijse hiphop-scene van binnen en buiten.

Ania

Ania

Ania is geboren en getogen in Londen. In 2002 verhuisde zij naar Nederland om bij The Panics te werken. Als partner en producer bij de Amsterdamse omroep focust zij zich op de creatieve en economische aspecten van de commerciële en originele content. In Londen heeft zij gewerkt voor Britse programma’s zoals The Word, Big Breakfast en Des O’Connor Tonight.

In Ania’s tienerjaren was ze veel bezig met atletiek. Tijdens de late jaren tachtig werd de hiphop uit New York erg populair in Londen. Hierdoor ontstond haar liefde voor sneakers en de hiphopcultuur in het algemeen. Tijdens haar studententijd richtte zij haar studie op subculturen. De passie voor het observeren van muziek, mode en identiteit is niet meer weggegaan.

Ania

In de late jaren negentig werd Ania onderdeel van het Unorthodox Styles team dat achter de Crooked Tongues website zit en het hiphop Spine Magazine. Hier leerde zij veel over sneakers en groeide haar passie hiervoor nog meer.

Toen ze naar Amsterdam verhuisde kende ze Jason Fulton van This Memento die ook vanuit London naar Nederland verhuisde. De andere enige persoon die Ania kende toen ze verhuisde was Edson Sabajo van Patta. Nu heeft Ania twee tienerdochters die haar liefde voor sneakers over hebben genomen.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Kan jij niet wachten om de nieuwste aflevering van de Queens & Sneakers Show te bekijken? Zorg er dan voor dat je op donderdag 9 december om 20:00 uur klaar zit voor de derde aflevering van het tweede seizoen. De aflevering zal te beluisteren zijn op Spotify en te bekijken op YouTube. Heb je een aflevering gemist? Op ons YouTube-kanaal staat een playlist met alle episodes op een rijtje.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram (@sneakerjagers_wmns) en download de Sneakerjagers app.