Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show 👑 Ep.10 met Sanderijn en Conchitta

15 september 2021 16:00
Queens & Sneakers Show 👑 Ep.10 met Sanderijn en Conchitta

Het is deze week tijd voor alweer de tiende aflevering van onze Queens & Sneakers Show. Deze podcast is te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

Aankomende donderdag, 16 september 2021 om 20:00 uur, hebben onze hosts Carmen en Maartje twee nieuwe gasten. Deze week zijn Sanderijn en Conchitta te gast. In de tiende aflevering praten de dames over hun sneaker collecties, passende outfits bij bepaalde paartjes en over de urban genre binnen muziek.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show Ep.10

Sanderijn

Sanderijn

Sanderijn is al een sneaker lover toen LA Gear nog een hype was. Sinds het begin van de corona-periode heeft ze, naast haar vaste baan en werk als fotograaf, By San opgericht uit haar liefde voor sneakers.

Het begon met het customizen van één van haar eigen paartjes en is in anderhalf jaar tijd uitgebreid met onder andere sneakers schoonmaken en het bedrukken van kleding. Op de kleding komen vooral prints die passend zijn bij de kleuren van bepaalde schoenen. Heb jij een favoriet paar? Dan maakt Sanderijn daar een outfit bij die compleet in dezelfde stijl is.

De sneaker collectie van Sanderijn bestaat vooral uit Jordan’s, want ze is ook gek op basketbal. Voor haar gaat de liefde voor kicks dan ook hand in hand met deze sport. Ze is actief voor de Open Run Foundation in de 3×3 scene.

Conchitta

Conchitta

Conchitta Bottse is programmeur bij poppodium PAARD in Den Haag. Ze heeft extra veel kennis binnen de urban genre van muziek zoals hiphop, R&B en soul. Zo is zij onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de GUAP Night. Dit is een avond in het Paardcafé waar opkomende Haagse urban talenten zich presenteren aan een groter publiek dan dat ze gewend zijn. De GUAP Night vindt twee keer in de maand plaats.

Daarnaast is Conchitta producent van ADE Beats. Dit is de urban, bass & beats conferentie tijdens het Amsterdam Dance Event wat jaarlijks plaatsvindt. Naast producent en programmeur is ze ook tourmanager van Shirma Rouse. Shirma Rouse is een soulzangeres.

Al vanaf jongs af aan vind je Conchitta met sneakers en een perfect matchende outfit. Al haar outfits draaien om kleur. Ze heeft een voorliefde voor de Air Max en een hoop kennis van hiphop.

Ben jij benieuwd naar het gesprek met Sanderijn en Conchitta? Zorg er dan voor dat je op donderdag 16 september om 20:00 uur klaar zit voor de nieuwste aflevering van de Queens & Sneakers Show. Heb jij één van de aflevering van deze show gemist? Maak je dan geen zorgen. Bekijk de Queens & Sneakers Show playlist op YouTube om alle afleveringen op een rijtje te hebben.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date