Skip to content
Upcoming

Puma x Diamond Supply co. komen met een nieuwe samenwerking

14 mei 2019 10:46
Puma x Diamond Supply co. komen met een nieuwe samenwerking

Puma gaat de laatste tijd lekker met veel verschillende collabs. Nu bundelen Puma en Diamond Supply co. hun krachten met deze nieuwe samenwerking. Het is echter niet de eerste keer dat Puma en Diamond Supply co. samenwerken. Afgelopen jaar kwamen deze twee namelijk ook met een collab. De nieuwe Puma x Diamond Supply co. collab bevat de sneakermodellen Puma Cali-0 en Puma Suede. Ook zie je de Puma Leadcat Sandal terug.

Puma Cali-0

De eerste sneaker van deze samenwerking is de Puma Cali-0. Dit is een typische sneaker voor het mooie zomer weer dat eraan zit te komen. Met een clean witte upper en een aantal Teal gekleurde details is dit een interessante colorway. Het Teal vind je op de buitenste zijkant van de sneaker net onder het lacing systeem, in het label op de tong en als extra rand op de tong en hiel. Deze lichte, frisse colorway is geplaatst op een licht doorzichtige mid- en outsole en maakt de look helemaal af. Een leuk detail op deze sneaker is de uitgesneden diamant op de hiel die natuurlijk verwijst naar de samenwerking. Deze Diamond Supply co. branding vind je ook terug op het label op de tong en naast de Puma branding aan de zijkant van de upper.

Diamond Supply CO. X Puma Cali

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Suede

De andere sneaker die voort is gekomen uit de samenwerking tussen Puma en Diamond Supply co. is de Puma suede. Ook op deze sneaker is de kleur Teal terug te vinden. Hier heeft deze kleur echter de overhand aangezien het op de gehele upper te zien is. Deze kleurrijke upper is geplaatst op een witte zool zodat de sneaker qua kleurgebruik net wat rustiger wordt. Op dit model vind je dezelfde Puma en Diamond Supply co. branding als op de Puma Cali-0.

Diamond Supply CO. X Puma Suede

369396-01 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Puma Leadcat Sandal

Naast de twee sneakermodellen zijn er ook nog slippers opgenomen binnen deze samenwerking. Deze slippers lijken erg op de Puma Suede qua kleurgebruik. Bovenop de band staat een driehoek met daarin de branding van zowel Diamond Supply co. als die van Puma. De zool van de slipper heeft, in tegenstelling tot de zolen van de sneakers, een Teal kleur.

Diamond Supply CO. X Puma Flip-Flop

369412-01 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

De sneakers en slippers van de Puma x Diamond Supply co. collab zullen releasen op zaterdag 18 mei. Voor verdere informatie over deze of andere releases houd je onze releasekalender in de gaten.


Uitgelichte afbeelding: @puma.aus