Skip to content
Staff Picks

PUMA voegt een hoop items toe aan de sale

22 december 2021 09:00
PUMA voegt een hoop items toe aan de sale

PUMA voegt een hoop items toe aan de sale. Van 22 december 2021 tot en met 8 februari 2022 vind je in de PUMA sale een hoop sneakers, kleding items en accessoires voor een laag prijsje. In deze sale lopen de kortingen op tot wel 50%. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij een paar outfit inspiraties voor je geselecteerd.

Outfit 1: Burgundy Crush

De eerste outfit is er eentje voor de dames. In deze outfit staat de kleur Burgundy rood centraal. Combineer een rode legging met een bijpassende muts voor de komende winterdagen. De Cali sneakers maken de outfit af en hebben een sportieve look. Het bovenwerk is van wit leer en op het middenpaneel komt de kleur rood terug.

PUMA Cali Women's Sneakers
PUMA Cali Women's Sneakers

Outfit 2: Forest Green

De tweede PUMA outfit is er eentje voor de heren. In deze outfit komt de kleur groen veel naar voren. Combineer een sportieve joggingbroek met een dikke warme jas. Maak de outfit af met een warme ribbed muts en sportieve sneakers. De Wild Rider Downtown kicks van PUMA hebben een textiel upper en kleuren wit. Ook komt de kleur groen terug op het design en is er op de tong een aardbol gestikt.

Outfit 3: Grey all the way

De derde outfit is een comfortabele. De outfit combineert verschillende tinten grijs en bestaat uit een sweater en joggingbroek. De joggingbroek heeft een elastische band bij de heupen die de broek op zijn plek houdt. Op de trui en broek is het PUMA logo in het zwart gezet. Maak de look af met de Mirage Sport sneakers. Deze sportieve paartjes hebben een mesh upper en kleurt grijs.

PUMA Mirage Sport Tonal Trainers
PUMA Mirage Sport Tonal Trainers

Outfit 4: Back to basic

Tot slot hebben we deze mannen outfit genaamd ‘Back to basic’. In deze outfit worden verschillende classic items gecombineerd voor een tijdloze look. Combineer een comfortabele PUMA hoodie met een cargo joggingbroek. Op de hoodie is het PUMA logo gestikt en ook op de broek is het logo te zien. De Ralph Sampson 70 Mid Archive sneakers maken de outfit af en hebben een vintage look.

PUMA Ralph Sampson 70 Mid Archive Trainers
PUMA Ralph Sampson 70 Mid Archive Trainers

Di zijn een aantal van onze favoriete picks uit de PUMA sale. De sale gaat op 22 december 2021 van start en duurt tot en met 8 februari 2022. Voor deze deals heb je geen kortingscode nodig. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.