Skip to content
Newsfeed

PUMA komt met een exclusieve Footwear sale

22 april 2023 10:39
PUMA komt met een exclusieve Footwear sale

Op zoek naar een geweldige deal voor sneakers? Zoek niet verder dan onze exclusieve Puma-sale! Van 20 april tot en met 28 april kun je genieten van 20% korting op geselecteerde modellen schoenen. Voeg de code ‘PUMADEAL‘ toe bij het afrekenen om te kunnen genieten van de korting. Mis deze tijdelijke aanbieding niet om te besparen op je volgende paar schoenen!

De PUMA-sale is een paradijs voor sneakerliefhebbers! Met een uitgebreide selectie van meer dan 1500 items, heb je volop keuze als het gaat om PUMA-sneakers. Of je nu op zoek bent naar sportieve stijlen of casual klassiekers, er is voor elk wat wils in deze uitverkoop. Mis deze kans niet om een geweldige deal te scoren op je volgende paar PUMA-sneakers!

puma sale
puma sale

Sneakerliefhebbers, let op! De PUMA-sale is al begonnen, wat betekent dat het tijd is om snel actie te ondernemen als je je favoriete sneakers wilt scoren tegen verlaagde prijzen. Met als extra bonus krijg je met de code ‘EXTRA20‘ nog eens 20% extra korting, dit is het perfecte moment om nieuwe kicks aan je verzameling toe te voegen. Wacht niet langer en pak je favoriete sneakers voordat ze allemaal weg zijn!

Als je op de hoogte wilt blijven van kortingsacties zoals deze, zorg er dan voor dat je onze nieuwspagina volgt.