Skip to content
Upcoming

PUMA voegt het RS-Fast model toe aan de ‘Emoji’ collectie

2 augustus 2020 14:22
PUMA voegt het RS-Fast model toe aan de ‘Emoji’ collectie

Iedereen maakt gebruikt van emoji’s, of het nou op WhatsApp, Instagram of Facebook is, iedereen gebruikt ze. PUMA voegt binnenkort het RS-Fast model toe aan de nieuwe ‘Emoji’ collectie.

PUMA is de samenwerking aangegaan met Emoji Brand en brengen samen een collectie dat is geïnspireerd op emoji’s. Aangezien iedereen gebruik maakt van emoji’s leek dit ze een goed idee. Naast de PUMA RS-Fast, die wordt toegevoegd aan de collectie, zullen er nog enkele andere modellen onderdeel gaan uitmaken van de collectie. Echter is het RS-Fast model de eerste die wordt geïntroduceerd van het pack.

PUMA RS-Fast ‘Emoji’ | 375374-01

Het RS-Fast model van PUMA is een retro model dat beschikt over vele futuristische accenten. Daarnaast zijn er ook veel gele kleuren op het bovenwerk verwerkt, aangezien geel de kleur is van een emoji. Verder is het bovenwerk van de sneaker verwerkt in een zwarte kleur, met op de zijkanten overlays in olieblauw. Om de sneaker af te maken is het mogelijk om drie emoji patches achterop de hiel te plakken.

Op 22 augustus 2020 zal de fantastische emoji sneaker zijn officiële release via PUMA. Aan de sneaker zal een prijskaartje komen te hangen van €120,-. Houd Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws en scroll naar beneden voor het laatste nieuws.

PUMA RS-Fast Emoji
PUMA RS-Fast Emoji