Skip to content
Upcoming

PUMA komt met de Secret Deals sale

17 februari 2022 15:10
PUMA komt met de Secret Deals sale

PUMA begint vandaag, 17 februari 2022, met de secret sale. Tijdens de sale profiteer je nog eens van extra 25% korting. Hiervoor kun je de kortingscode: SECRET25 gebruiken. De kortingscode loopt van vandaag, 17 februari 2022, tot en met maandag 21 februari 2022.

PUMA is een van de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Het merk heeft een breed aanbod in sneakers, kleding en accesoires. Zou jij nog een aantal artikelen willen scoren met een leuke korting, dan heb je nu kans om toe te slaan. Aangezien het aanbod enorm groot is hebben wij onze favoriete picks voor jou op een rijtje gezet, zo kan je wat inspiratie op doen.

PUMA secret sale – Heren

Mirage Mox Suede Trainers heren

PUMA’s Mirage Mox sneaker is geïnspireerd door een hardloopschoen uit de jaren 70. De sneaker beschikt over opvallende kleuren en heeft een moderne look. Er is een mix van mesh, nubuckleer en suéde gebruikt wat de sneaker een strakke look geeft.

PUMA sneakers heren
Mirage Mox sneakers PUMA

REBEL Bold PUMA T-shirt heren

Het T-shirt heeft verlaagde schouders wat zorgt voor meer flexibiliteit en comfort. De uitgesproken rode kleur geeft het T-shirt een opvallende look en is makkelijk te combineren met vele outfits. Onder het PUMA logo zie je de logo in drie lijnen waarvan de een is opgevuld.

PUMA red T-shirt
PUMA T-shirt heren

RS-X Toys sneaker heren

De RS-X lijn is gebaseerd op PUMA’s innovatieve Running System-technologie. De sneaker speelt in op de trend van kinderspeelgoed van een decennium terug. Het bovenwerk van de sneaker bevat mesh zodat je voeten goed kunnen ademen. De kleuren zijn gebaseerd op een arcadehal van 30 jaar geleden. De dempende functie biedt ondersteuning en de rubberzool zorgt voor optimale grip.

Gele sneakers PUMA heren
RS-X Toys sneakers PUMA heren

Essentials geweven broek heren

De broek komt uit de Essentials-collectie van PUMA. Het item zorgt voor comfort en gemak. De broek is gemaakt van de vochtafvoerende dryCELL-technologie van PUMA zelf, dit zorgt ervoor dat jij koel en droog blijft. Je kunt de broek gebruiken om in te sporten, de boodschappen te doen of om lekker thuis op de bank te hangen.

Chill Joggingbroek PUMA heren
Joggingbroek PUMA heren

PUMA secret sale – Dames

Cruise Rider sneaker dames

PUMA’s Cruise Rider sneaker is geïnspireerd door de beroemde ‘Zijderoute’. Het lichte kleurenpalet dat is gebruikt bij de sneaker geeft het paartje een cleane look. De tussenzool zorgt voor een lichtgewicht comfort, wat prettig aan voelt aan de voeten.

Roze sneakers PUMA dames
Lente sneaker PUMA vrouwen

T7 velours hoodie met rits dames

De hoodie is gemaakt van duurzame en gerecyclede vezels in zachte velours materialen. Het materiaal zorgt ervoor dat de hoodie een elegante uitstraling heeft. De T7 signature strepen op de mouwen en geborduurde merkelementen maakt de hele hoodie af. Eventueel kan je ook de bijpassende broek erbij halen om de hele look af te maken!

Zachte hoodie dames PUMA
Zachte hoodie met rits PUMA vrouwen

Cali Star Metal sneaker dames

Met deze Cali Star Metal sneaker kan je shinend de straat op. De sneaker heeft de inspiratie op gedaan van de 80’s in California. Met de glanzende metallic designs ben je niet te missen, door de gegoten inlegzooltjes zorgt de sneaker ook voor extra gemak.

roze sneakers metallic PUMA dames
Metallic sneaker PUMA dames

Essentials Logo cropped T-shirt dames

Als je nog op zoek bent naar simpel en tijdloze T-shirt ben je hier aan het goede adres. Het Essentials T-shirt is gemaakt van 100% katoen en is bedrukt met het logo van PUMA. Het item heeft een kort model met verlaagde schouders wat voor optimaal comfort zorgt.

T-shirt dames wit PUMA
T-shirt basic PUMA dames

Dit waren een aantal van onze favorieten van de PUMA Secret Deals Sale. Vergeet niet de kortingscode: SECRET25 toe te voegen als je klaar bent met shoppen. Scoor nu je favoriete items voor maandag, 21 februari 2022 klokslag 00:00!

Hou onze blogs in de gaten zodat je op de hoogte blijft van andere kortingscodes en acties.