Skip to content
Newsfeed

PUMA komt met 20% extra korting op de Mid Season Sale!

22 april 2022 14:30
PUMA komt met 20% extra korting op de Mid Season Sale!

De Mid Season Sale van PUMA is in volle gang, waarbij je tot wel 50% korting krijgt op verschillende artikelen. Heb je nog niet de kans gehad om je favoriete items uit de sale te scoren? Dan is het nu de juiste tijd om eens goed te gaan shoppen, want PUMA komt van 22 april 2022 tot en met 24 april 2022 met een kortingscode. Met de code ‘EXTRA20‘ krijg je nog eens 20% extra korting op de sale. Klinkt dit bij jou ook als muziek in de oren?

PUMA biedt een groot aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Dit scoor je nu allemaal voor een zeer lage prijs! Voor alles kun je bij PUMA terecht, je kunt jezelf alvast klaarmaken voor de zomer met een nieuw zomer- of gymoutfitje. Misschien zijn de items nog wel beschikbaar die je altijd al had willen hebben en met deze prijs zeker niet kunt laten liggen. Neem daarom vooral even een kijkje op de website van PUMA!

Vergeet niet om bij het afrekenen de code ‘EXTRA20‘ toe te voegen aan je winkelwagen. Alleen dan kun je profiteren van 20% extra korting. Wij wensen jullie veel plezier met het shoppen van een nieuwe outfit!