Skip to content
Upcoming

PUMA en Vogue combineren sport en mode

25 augustus 2022 18:22
PUMA en Vogue combineren sport en mode

PUMA en Vogue slaan de handen ineen voor een speciale samenwerking dit jaar, 2022. De twee merken zullen een collectie uitbrengen dat sport en mode combineert. In de collectie zit kleding, accessoires en schoenen.

PUMA heeft al een hoop grote samenwerkingen achter de rug. Zo hebben ze een aantal jaar geleden verschillende sneakers uitgebracht met Rihanna, maar dit jaar ook met Coca-Cola, BABY PHAT en Dua Lipa.

PUMA x Vogue

Kledingcollectie

Dat PUMA met grote namen heeft samengewerkt is nu wel duidelijk, maar zo groot als Vogue is nog niet gebeurd. Vogue is een modetijdschrift en speelt één van de grootste rollen in de mode-industrie. Deze samenwerking betekent dan ook veel voor een sportmerk als PUMA.

“Since 1892, Vogue has stood as the timeless epitome of fashion – depicting the trends of the past and present, and shaping those of the future. PUMA x Vogue includes daring pieces that feature allover prints and bold branding for today’s sport-fashion mavens.”

Heiko Desens, PUMA’s Global Creative Director

In de collectie zitten dus een hoop verschillende sportieve kledingstukken. Zo zien we een Tight Top, Relaxed Graphic Tee, Woven Jacket en een Relaxed Hoodie voorbij komen. Op de items is de branding van zowel PUMA als Vogue duidelijk te zien. Het kleurenpalet bestaat uit zwart, rood en wit.

PUMA x Vogue
Sporty

Dit kleurenpalet komt ook terug op de echte sportkleding uit de drop. Denk aan de leggings, korte broeken, sportbh’s, een petje en een grote sporttas. Hiermee ga je in stijl naar de sportschool.

Sporty
PUMA x Vogue

Schoenencollectie

Naast de sportieve kleding zullen PUMA en Vogue ook schoenen uitbrengen. Om in de sportieve stijl te blijven zullen er co-branded slides uitkomen. Deze badslippers zijn helemaal in het zwart met het Vogue logo en de poema op de wreefband. Ook op het voetbed zie je beide logo’s terugkeren.

PUMA x Vogue
Leadcat Slides

Naast de Leadcat Slides die we hierboven zien brengen de twee grote namen ook een sneaker uit. De Vogue x PUMA Fierce is een echte eye-catcher. Het bovenwerk is helemaal in het zwart en heeft een futuristische uitstraling.

Rondom het bovenwerk zien we een extra veter die ervoor zorgt dat de schoen goed blijft zitten, maar ook er stijlvol uit blijft zien. Deze veter is in het rood en valt hierdoor erg op. De branding van beide merken is alleen te zien op de binnenzool en op de lus op de tong. Het logo van PUMA staat op de hiel.

Vogue x PUMA Fierce
Fierce

“Vogue is thrilled to partner with PUMA at a time when sport is so at the forefront of fashion. This collection, the first of two Vogue x PUMA drops, combines the athletic aesthetic with the timeless approach to style that Vogue is known for.”

Willow Lindley, Vogue Accessories & Collaborations Director

Willow Lindley verklapt al dat de samenwerking niet uit één, maar uit twee drops bestaat. Wanneer de tweede drop plaats zal vinden is nog niet bekend. De komende drop zal op donderdag 25 augustus 2022 verkrijgbaar zijn via de website van PUMA.

Houd onze nieuwspagina op onze website goed in de gaten voor het allerlaatste sneaker nieuws.