Skip to content
Upcoming

Puma brengt 30 jaar later weer ode aan Ralph Sampson

31 maart 2020 16:32
Puma brengt 30 jaar later weer ode aan Ralph Sampson

Het is geen grap, 1 april dropt Puma de Demi OG, een ode aan Ralph Sampson. De basketballegende is niet meer weg te denken in de basketbal wereld, en Puma is zich daar al te goed bewust van. Het was ook een behoorlijke stap voor het merk om met Ralph Sampson de hand te schudden, het bracht hun naar een hoger niveau. Dertig jaar geleden begon het met een sneaker die op maat was gemaakt, exclusief voor hem. Nu brengen ze hem terug voor de basketbalfans. De sneakers zullen om 00:00 uur verkrijgbaar zijn op Puma en Puma retailers.

Puma Ralph Sampson Demi OG | 371683-02

Wie kent hem nou niet? In de jaren ’80 was Ralph Sampson een basketballegende. Een eerste keuze van de NBA Draft in ’83, Rookie of the Year in ’84. Hij torende uit boven de rest van de spelers en verhoogde het spel tot ongekende hoogten. Ja hoor, vandaag, meer dan 30 jaar later, brengt PUMA het OG-silhouet terug ter ere van een Hall of Famer wiens legende vandaag de dag nog steeds van invloed is op het spel. Deze heruitgave is beschikbaar voor een nieuwe generatie basketbalfans die net zo veel belang hechten aan off-court-stijl als on-court-prestaties. De sneaker heeft een middelhoge constructie voor enkelsteun en een lichtgewicht ontwerp voor snelheid en behendigheid. Het werd origineel gemaakt precies zoals Ralph het wenste, zijn behoeften werden er in verwerkt. En het is natuurlijk niet te vergeten voorzien van een handtekening van de basketbal legende op de zijkant. Met de kleuren Puma White, Puma Black en Whisper White.

Release info

Dit toffe paartje is dus in handbereik, 1 april zal hij droppen. Hij is natuurlijk te verkrijgen voor de dames zowel als de heren, ze zullen vanaf 99,- euro verkrijgbaar zijn. Wees er dus snel bij, want deze beloven hard te gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de allernieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Puma Ralph Sampson Demi OG 'White'

371683-02 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders
Images by Puma