Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 25% korting tijdens de Nike Member Days

1 mei 2024 09:22
Profiteer van 25% korting tijdens de Nike Member Days

Is het tijd om je garderobe een flinke upgrade te geven? Dan wil je het volgende nieuws zeker niet missen! Nike heeft namelijk weer iets groots voor ons in petto: de langverwachte Nike Member Days zijn hier. En ze brengen een indrukwekkende 25% korting met zich mee op een brede selectie items!

Dus ben jij een liefhebber van sport, fitness, of leid je gewoon een trendy, actieve levensstijl, dan zijn deze Member Days jouw kans om toe te slaan.

Vanaf 26 april t/m 3 mei 2024 om 09:00 kunnen Nike members genieten van deze exclusieve aanbieding. Ben je nog geen lid van Nike? Dan is dit hét moment om je aan te melden! Om van de Nike Member Days sale te profiteren, hoef je enkel de code “MEMBER2024” te gebruiken bij het afrekenen.

Let op! Je moet wel minimaal €50,- besteden om te profiteren van de korting.

Je kunt de korting toepassen op alle full priced stijlen, dus je hebt een breed scala aan items om uit te kiezen. Hieronder hebben we onze favoriete stukken uitgelicht:

Heb je jouw favoriete item gevonden of wil je graag extra inspiratie opdoen? Ga dan nu snel naar de Nike website en profiteer van de Nike Member Days sale!

Wil je meer weten over het Nike membership? Lees dan: Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen.

Nike Member Days sale