Skip to content
Brand

Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen

27 september 2022 17:05
Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen

Nike heeft een manier ontwikkeld om iedereen in de community te verbinden, Nike Membership. Een lidmaatschap die voor iedere atleet waardevol is. Als Nike Member krijg je toegang tot exclusieve stijlen, gratis verzending, events, studentenkorting en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld ook verschillende modellen zelf ontwerpen met het Nike By You programma!

Lid worden is helemaal gratis en het enige wat je hoeft te doen is jezelf in te schrijven via de website of via één van de vier mobiele apps: Nike Run Club, SNKRS, Nike Training Club en de Nike app. Lees hier meer over Nike Membership, een gratis lidmaatschap vol voordelen!

Nike Membership
Nike

Nike Membership voordelen

Lid worden van het Nike Membership heeft een hoop voordelen. Een paar van de voordelen hebben we hieronder uitgelicht zodat je weet wat je kunt verwachten als toekomstig Nike Member.

Exclusieve korting

Één van de grootste voordelen is dat je als lid kunt genieten van exclusieve aanbiedingen en promoties. Nike waardeert je als Member en laat dit terug zien in verschillende kortingsacties. Zo krijg je op je verjaardag een gepersonaliseerde boodschap met speciale actie.

Promotions

Gratis verzending

Nike Membership

Als Nike Member krijg je altijd gratis standaardverzending. Wanneer je liever je bestelling sneller in huis wilt hebben, kun je profiteren van korting op spoedverzending. Wanneer je jezelf aanmeld krijg je automatisch gratis verzending.

Member shop

Nike biedt op zijn website een aantal items die alleen beschikbaar zijn voor Nike Members. In de Member Shop in de Nike App kun je scrollen door het gehele aanbod, van schoenen tot aan gear.

Member Shop

Community

Community

Een mooie toevoeging is dat je als lid toegang hebt tot trainingsondersteuning, educatieve inhoud en gratis trainingslessen. Daarnaast kun je inspirerende artikelen lezen die je gemotiveerd houden. Als laatste is er een platform om ideeën over soortgelijke interesses te volgen of te delen.

Where all athletes belong!

Studentenkorting

Als je op dit moment een studie volgt en Nike member bent, kun je via je opleidingsinstelling 10% studentenkorting krijgen op bijna alle items die op de website van Nike staan. Er zijn een aantal stappen die je moet volgen om te kunnen profiteren van de korting. De stappen kun je hier vinden!

Nike Member

Het mooiste van alles is dat het lid worden gratis is, het enige wat je hoeft te doen is jezelf in te schrijven via de website of via één van de vier mobiele apps: Nike Run Club, SNKRS, Nike Training Club en de Nike app!

Zodra je jezelf hebt ingeschreven, kun je met je inloggegevens inloggen bij een andere app. Tegelijkertijd blijft je lidmaatschap verbonden met de ander. Zelfs als je in een fysieke winkel bent kun je jouw profiel laten scannen. Op deze manier maak je altijd en overal deel uit van de community. Velen zijn je al voorgegaan, dus waar wacht je nog op? Become a Nike Member!

Nike