Skip to content
Brand

Profiteer van 15% korting tijdens de Foot Locker Member Days

31 mei 2024 10:00
Profiteer van 15% korting tijdens de Foot Locker Member Days

Ben je klaar om je zomergarderobe een flinke upgrade te geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De Foot Locker Member Days zijn van start gegaan, en ze brengen een unieke kortingsactie met zich mee – een exclusieve 15% korting op bijna alle items op de Foot Locker website!

Vanaf 30 mei tot en met 2 juni 2024 kunnen Foot Locker members genieten van deze exclusieve aanbieding. En als je nog geen lid bent van Foot Locker, is dit het perfecte moment om je aan te melden! Het enige wat je hoeft te doen om van de Foot Locker Member Days sale te profiteren, is inloggen op jouw membersaccount en de code ‘FLX15‘ toevoegen bij het afrekenen.

Er is één kleine voorwaarde: je moet minimaal €140,- besteden om van de korting te kunnen profiteren. Maar maak je geen zorgen, met de brede selectie aan stijlen is er voor elk wat wils. Zelfs op de sale krijg je nog eens 15% extra korting! Hier zijn enkele van onze favoriete items die je met deze kortingsactie kunt scoren:

Heb je je favoriete item gevonden, of wil je graag wat extra inspiratie opdoen? Haast je dan naar de Foot Locker website en profiteer van de Foot Locker Member Days kortingsactie! Vergeet niet om de code ‘FLX15‘ toe te voegen aan je winkelwagen om 15% korting te ontvangen bij een aankoop van minimaal €140,-.

Wil je meer weten over het Foot Locker membership? Lees dan: De voordelen van het Foot Locker FLX lidmaatschap in een oogopslag.