Events

Prime: De consignment store voor elke sneaker liefhebber op Sneakerness Rotterdam

26 november 2019 16:00
Prime: De consignment store voor elke sneaker liefhebber op Sneakerness Rotterdam

Al sinds het begin van Sneakerness in Nederland is de Utrechtse consignment store Prime elke editie trouw aanwezig als verkoper en consignment booth. Natuurlijk is Prime deze keer weer aanwezig op Sneakerness Rotterdam.

Prime wordt gerund door Non Prime die overigens ook de co-host is in de Sneakerjagers On Air Podcast. De fysieke winkel van Prime is gevestigd in het hartje van Utrecht op de Schoutenstraat 11 en is dé plek voor sneaker liefhebbers. De winkel staat bomvol sneakers uit het “golden era” en uiteraard ook nieuwere releases afkomstig uit de hele wereld.

Prime staat bekend om zijn grote assortiment Air Max 1’s die veelal niet meer verkrijgbaar zijn. Verwacht daarom weer de signature Prime booth met talloze exclusieve Air Max modellen, vintage sneakers, Air Jordan’s en Supreme gear.

Net zoals voorgaande jaren heeft Prime ook dit jaar een consignment booth. Dat houdt in dat bezoekers van Sneakerness Rotterdam hun sneakers bij Prime, voor een kleine vergoeding, te koop kunnen zetten. Wil jij nu al bekijken wat Prime in de aanbieding heeft? Neem dan gerust een kijkje in de winkel op de Schouenstraat 11 te Utrecht of check de Prime Instagram of Facebook pagina.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Prime Sneakerness Rotterdam
Prime Sneakerness Rotterdam
Prime Sneakerness Rotterdam
Images by Prime
The Turnover