Skip to content
Brand

Populaire kerstcadeaus van adidas

20 november 2022 20:23
Populaire kerstcadeaus van adidas

Ben je al op zoek naar kerstcadeaus voor je vrienden, familie en andere geliefden? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij tonen je populaire kerstcadeaus van adidas. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of iets groters, wij zullen je inspireren!

Kerstcadeaus voor vrouwen

1. ADICOLOR CLASSICS HALF-ZIP FLEECE SWEATSHIRT

Laten we beginnen met een super cozy trui voor onze WMNS. De trui heeft een halve rits en is uitgevoerd in zacht fleece. De zakken aan de zijkanten houden je handen warm.

2. ADICOLOR CONTEMPO UTILITY RUCKSACK L

Voor kantoor, winkelen, school of universiteit – een goede rugzak is altijd handig. Deze rugzak biedt talrijke vakken en compartimenten. De schouderbanden zijn gewatteerd voor comfort.

3. FAUX LEATHER JACKET

Dit adidas jack maakt elke outfit perfect en is een echte must-have voor iedereen. Het synthetisch leer zorgt dat je opvalt en de stijl zal je geliefde naar een hoger niveau tillen.

4. FORUM BONEGA SCHUH

Deze sneaker is gebaseerd op het iconische laag uitgesneden silhouet van de basketbalschoen en tilt elke outfit naar een hoger niveau met de plateauzool. De sneaker heeft een leren bovenwerk en metallic gouden details, zodat je het zowel smart als casual kunt stijlen.

5. QUARTER-ZIP SWEATSHIRT

Het adidas Quarter-Zip Sweatshirt is comfortabel en stijlvol tegelijk. De trui heeft een sportieve look en is gemakkelijk te combineren met jeans of wijde stukken – deze trui past overal bij.

6. SAMBA VEGAN

Sinds zijn debuut als zaalvoetbalschoen is de adidas Samba qua stijl niet meer weg te denken. Op dit moment is de sneaker super trendy, waardoor het een perfecte cadeau is voor je geliefden.

Kerstcadeaus voor mannen

1. ADICOLOR CLASSICS LOCK-UP TREFOIL SWEATSHIRT

Laten we doorgaan met kerstcadeaus van adidas voor onze mannen. Iedereen kan een basic trui gebruiken, toch? Daarom hebben we deze retro-stijl hoodie voor je uitgezocht. De binnenkant van de trui is ook gevoerd met French Terry.

2. ADICOLOR CLASSICS FIREBIRD PRIMEBLUE

Deze adidas joggingbroek is gemaakt van gerecycled materiaal. Wie had gedacht dat gerecycled plastic afval de nieuwe favoriete jogger van jouw geliefde zou kunnen worden?

3. TREFOIL SOKKEN

Sokken gaan altijd mee en zijn een klassiek kerstcadeau. Maar deze sokken zijn iets heel speciaals. Want: De sokken maken deel uit van de laatste collab met Balenciaga. Ze zijn gemaakt van een fijne mix met biologisch katoen en voorzien van het co-branding logo.

4. STAN SMITH SCHUH

Tijdloos. Ongecompliceerd. Veelzijdig. De adidas Stan Smith is een klassieker en kan overal mee gecombineerd worden. Dit model is volledig veganistisch en bevat dus geen onderdelen van dierlijke oorsprong.

5. ADIDAS REKIVE HOODIE

In geen enkele garderobe mag een nette hoodie ontbreken. Bijvoorbeeld deze van adidas. Het is comfortabel genoeg voor de bank en stijlvol genoeg voor de stad. Een gaaf cadeau!

6. FISHERMAN HAT

We sluiten onze lijst af met deze beanie voor de winter. Deze muts is gebreid en komt in een moderne versie van een klassieke vissersmuts.

Wil je nog meer kerstcadeaus van adidas bekijken? Dat kan via onderstaande knop! Of het nu gaat om praktische en stijlvolle accessoires, sportartikelen of de klassieke cadeaubon – je vindt het hier.

Ook via onze sneaker nieuwspagina houden we je op de hoogte van nieuwe kerstcadeau-ideeën en alles rond om sneaker and streetwear!