Skip to content
Brand

Populaire Asphaltgold producten op dit moment

22 februari 2023 10:48
Populaire Asphaltgold producten op dit moment

Asphaltgold is sinds 2008 een belangrijk onderdeel van de sneaker community. Wat begon als sneakerstore uit Darmstadt, Duitsland is uitgegroeid tot een online retailer die sneakerheads uit heel Europa voorziet van hun favoriete paartjes. Naast sneakers heeft de store ook een breed aanbod aan apparel en accessoires. Met merken als Stüssy, Patta, Nike, Salomon en vele meer is Asphaltgold de ideale plek voor jouw volgende sneaker of outfit.

Wij hebben geprobeerd om onze top 10 picks uit hun brede collectie te kiezen. Natuurlijk heeft Asphaltgold veel meer mooie producten, check dus vooral even de website om het hele assortiment te checken!

Als je meer informatie over Asphaltgold wilt lezen, check dan dit artikel: Asphaltgold, alles wat je wil weten over deze store

NEW BALANCE U90/60ECB

De 9060 is een van de nieuwste modellen van New Balance. Na de samenwerking in 2022 van New Balance en designer Joe Freshgoods, is het model flink in de spotlights gekomen.

De 9060 is een gedurfdere versie van de New Balance 99X serie. De chunky sneaker is het perfecte casual model om in je kast te hebben.

Asphaltgold

NIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS

Je raad het al, de Air Jordan 1 MID staat volledig in teken van het legendarische NBA basketbalteam; Los Angeles Lakers.

De sneaker is bedekt met de clubkleuren van het Lakers team, dat 17-voudig NBA kampioen is. De upper is voorzien van witte sidepanels en paarse overlays. Verder heeft de schoen een gele toebox, kraag en Swoosh.

NIKE AIR FORCE 1 LOW WMNS ‘STARRY NIGHT’

Het Nike Air Force model is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De van origine basketbalschoen uit 1982 is een classic waarmee je nooit de plank mis zal slaan.

Deze women’s exclusive Air Force heeft een aantal bijzondere details. Zo is de sneaker gemaakt van premium leather, heeft het kleine sterretjes op de toebox, tauw-achtige veters en natuurlijk de niet te missen een doorzichtige rubberenzool.

De Nike Air Force 1 Low WMNS ‘Starry Night’ is bij Asphaltgold beschikbaar!

ADIDAS JEANS

De adidas Jeans is een heruitgave van een paartje uit de archieven van adidas. De adidas Jeans komt oorspronkelijk uit 1979 en heeft een vintage feel.

Het model bestaat uit zacht leer, suède en komt met een gumsole. De bordeauxrode details geven de sneaker karakter.

ASPHALTGOLD ESSENTIAL HOODIE

Deze chocolate colored hoodie is onderdeel van de apparel lijn van Asphaltgold. De kledinglijn bevat veel meer producten, zo kun je hoodies scoren zoals deze, maar ook graphic tees, broeken, petten, mutsen en nog veel meer.

Klik hier voor de hele Asphaltgold apparel collectie!

PATTA HOPE LOVE PEACE DENIM PANTS

Bij Asphaltgold kan je ook Patta producten coppen. Zo ook deze Patta Hope Love Peace spijkerbroek. Op de broek staan tekeningen die nature related zijn. Op de achterzak van de broek is het Patta logo afgebeeld.

Klik op de button hieronder om deze broek te shoppen!

ARTE ANTWERP TAUT BACK HEART T-SHIRT

Arte Antwerp is een streetwear brand die in 2016 is opgericht. Ook dit label uit Antwerpen is te verkrijgen bij Asphaltgold!

Dit grafische t-shirt met hart op de rug is een perfect casual-wear item. Bij Asphaltgold kan je nog vele meer Arte Antwerp items shoppen. Klik hier voor de hele Arte Antwerp collectie bij Asphaltgold.

STÜSSY BIG BASIC TRUCKER CAP

Stüssy is een iconisch streetwear brand en is daarom niet te missen in deze top 10 picks. Stüssy is een merk met een rijke geschiedenis, wil je hier meer over weten? Check dan dit artikel: Dit is het hoe Shawn Stussy een gloednieuw en iconisch kledinggenre creëerde.

Deze trucker cap is hét item wat jouw outfit miste.

CARHARTT WIP BAYFIELD TOTE BAG

Naast dat Carhartt kwalitatieve kleding maakt, maken ze ook bijzondere accessoires, waaronder deze tote bag. De tas lijkt recycled te zijn van een oude Carhartt broek. Deze tas is ook in de kleur donkerbruin bij Asphaltgold beschikbaar.

ASPHALTGOLD ESPRESSO SET

Op sneakers en kleding legt Asphaltgold de focus maar dit is niet het enige wat je kan vinden op de website. Zo kun je ook accessoires vinden zoals deze Asphaltgold espresso set. Naast deze koffieset kun je ook boeken en zelfs fashionable hondenriemen vinden!

Dit waren onze top 10 picks uit de grote collectie van Asphaltgold. Natuurlijk bestaat de website uit veel meer fashionable producten. Klik op deze link om het gehele assortiment van Asphaltgold te bekijken.

Blijf op de hoogte van alle nieuwe sneaker die droppen, door regelmatig onze release kalender in de gaten te houden!