Skip to content
Upcoming

Asphaltgold, alles wat je wil weten over deze store

8 december 2020 09:00
Asphaltgold, alles wat je wil weten over deze store

Asphaltgold is de sneakerstore uit Darmstadt, Duitsland. Naast de fysieke winkel ken je deze store vast wel als online retailer. Met het enorme online aanbod van sneakers bediend Asphaltgold vele sneakerliefhebber door heel Europa! Daarnaast kan je ook bij ze terecht voor apparel. Met een ruim assortiment van de tofste brands is het ook zeker de moeite waard om je outfit hier te fixen. Tevens hebben ze ook verschillende accessoires zoals tassen, mutsen, cleaning producten, veters en tassen. Kortom, je kan hier voor een hele hoop items terecht!

Ontstaan Asphaltgold

De sneaker store begon 10 jaar geleden in het centrum van Darmstadt in Duitsland. De winkel werd opgericht door Daniel Benz nadat hij klaar was met zijn studie. De eerste drie en halfjaar heeft Benz alleen in de winkel gestaan, maar ondertussen heeft hij 80 man personeel. Daarnaast worden de sneakers die bij Asphaltgold verkrijgbaar zijn nu ook wereldwijd verkocht.

Online

Vandaag de dag kennen we, of hebben we minstens een aantal keer, van Asphaltgold gehoord. Zo hebben ze op Instagram meer dan een half miljoen volgers! Ook Facebook blijft niet zeker niet achter want daar volgen maar liefst 696.843 mensen het kanaal. Daarmee heeft Asphaltgold een enorm bereik en een groot social following. Tevens is de Asphaltgold proud partner of Sneakerjagers en hebben al veel mensen al de weg naar deze toffe store in Darmstadt weten te vinden.

Het complete assortiment van de te gekke sneaker store vind je HIER. Wil je nu op de hoogte blijven van de beste releases of het laatste sneakernieuws volg Sneakerjagers via Instagram. Vergeet niet de releasekalender dagelijks in de gaten te houden!