Skip to content
Upcoming

Foto’s van een mogelijke Pharrell Williams x adidas Superstar zijn opgedoken

30 januari 2020 16:15
Foto’s van een mogelijke Pharrell Williams x adidas Superstar zijn opgedoken

De adidas Superstar is één van de populairste adidas sneakers van dit moment. Ook is Pharrell Williams groot fan van de sneaker en het lijkt erop dat er een samenwerking tussen Pharrell Williams x adidas ondeweg is op het populaire model. Op Instagram deelde Pharrell namelijk twee foto’s waar hij een adidas Superstar droeg die nog nooit eerder waren gezien.

Het model werd in 1969 voor het eerst uitgebracht door adidas als basketbalschoen. De sneaker is te herkennen aan de kenmerkende rubberen voorvoet. Ondertussen zijn er al enorm veel colorways verschenen op het model, maar de sneaker is ook vaak gebruikt voor samenwerking met bijvoorbeeld RUN D.M.C. Nu ziet het ernaar uit dat ook Pharrell Williams zijn creativiteit heeft los mogen laten op de iconische sneaker.

Pharrell Williams x adidas Superstar | Closer Look

Als we naar de sneaker gaan kijken zal je misschien niet 1, 2, 3 denken dat dit een adidas Superstar is. De sneaker beschikt namelijk over asymmetrische details. De ene schoen heeft namelijk groene blokken op de zijkant, terwijl de andere schoen over een gele streep beschikt. Natuurlijk kan de kenmerkende rubberen voorvoet niet ontbreken op deze samenwerking. Achterop de sneaker is een zwarte heel tab te zien.

Bekijk hieronder de eerste foto’s van de sneaker en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten zodat jij op de hoogte blijft van de laatste updates wat betreft tot deze samenwerking. Helaas is er verder nog geen officiële releasedatum of iets dergelijks bekend.


Pharrell Williams x adidas
Images by Pharrell Williams
Pharrell Williams x adidas