Skip to content
Newsfeed

Pharrell Williams toont kleurrijke Humanrace adidas Samba collectie

26 april 2023 14:00
Pharrell Williams toont kleurrijke Humanrace adidas Samba collectie

Pharrell Williams en adidas breiden hun samenwerking uit. De twee namen werken sinds 2014 samen en hebben in de afgelopen jaren verschillende projecten samen gedaan, waaronder de Humanrace kledinglijn. Nu toont de artiest de Humanrace adidas Samba in een aantal opvallende colorways.

Rapper, producer en ontwerper Pharrell Williams is geen onbekende in de fashionwereld. In 2005 lanceerde Williams zijn eigen kledinglijn ‘Billionaire Boys Club’. De kledingstijl van de artiest is uniek in zijn soort en combineert streetwear met opvallende en kleurrijke prints.

Zijn werk viel op, zo ook bij adidas, en in 2014 brachten de twee namen hun eerste collectie uit waarin de adidas Superstar en Stan Smith centraal stonden. Sindsdien heeft Williams zijn eigen model mogen ontwerpen en leidt hij de Humanrace lijn. Het volgende project; de Humanrace adidas Samba.

De artiest deelde de eerste beelden van maar liefst negen colorways op zijn Instagram-account. De Samba verschijnt in de colorways ‘Pink’, ‘Purple’, ‘Green’, ‘Red’, ‘Yellow’, ‘Charcoal’, ‘White’, en ‘Terracotta. Alle negen colorways hebben een monotone colorway. De Humanrace Samba’s komen met leren veters.

Op de tong verschijnt het adidas Trefoil logo. Op het middenpaneel zien we het Humanrace logo. Het bovenwerk is van leer. De Three Stripes op het middenpaneel maken de sneaker compleet.

De Humanrace adidas Samba collectie wordt op 28 april 2023 exclusief op het festival Something In The Water gereleased. Op 6 mei 2023 wordt de collectie gereleased bij adidas, met uitzondering van de ‘Charcoal’, ‘White’, en ‘Terracotta’ colorways, deze worden later gedropt.

Pharrell Williams adidas Humanrace Samba
Pharrell Williams adidas Humanrace Samba
Pharrell Williams adidas Humanrace Samba
Pharrell Williams adidas Humanrace Samba