Skip to content
Upcoming

Pharell x adidas brengen twee nieuwe colorways op Superstar

11 juni 2020 16:24
Pharell x adidas brengen twee nieuwe colorways op Superstar

Iedereen werd wild, op het moment dat Pharell voor het eerst werd gespot met een adidas Superstar die nog nooit eerder getoond was. Dit gebeurde in februari, maar nu is het officieel! Er zijn namelijk officiële foto’s gedropt van twee nieuwe colorways op de Superstar Original. In een zwart of witte kleur, als basis. Wanneer beide paren verkrijgbaar zullen zijn is nog niet bekend, wel kunnen we beide sneakers verwachten in 2020 bij adidas en adidas retailers! Lees daarom snel verder, om up to date te blijven.

Pharell x adidas is niet nieuw. Inmiddels kent iedereen de zanger wel, bekend geworden door liedjes samen met Snoop Dogg. Het is eentje die je niet zomaar vergeet. Nu is de zanger ook bezig om de sneakerwereld op zijn kop te zetten, en dat doet die samen met adidas. Samen hebben ze behoorlijk wat sneakers neergezet, zo heeft de zanger ook samengewerkt met de enige echte Stan Smith. Elke sneaker die de muzikant neerzet is er eentje om in de geschiedenis te zetten. Ze zijn bijzonder en prachtig.

Pharell x adidas Originals Superstar

Samenwerking tussen Pharell en adidas is niet iets nieuws, samen hebben ze behoorlijk wat nieuwe sneakers neergezet. De sneakers zijn getoond in twee verschillende colorways, de Skateboard P’s van de iconische adidas Superstar komt in een zwarte en witte kleurstelling. Aangezien elk paar een Primeknit-Build op de bovenkanten krijgt. Bepalende hoogtepunten zijn vooral de panelen van veelkleurige stoffen op zowel de laterale als mediale zijpanelen. Opwaartse adidas branding op de tongen, een adidas tag op de mediale enkel. En natuurlijk Pharell’s kenmerkende Human Race branding op de hielen.

Releasekalender

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven van beide colorways van de Pharell adidas Superstar. Wel verwachten we ze in 2020 via adidas en diverse geselecteerde adidas-retailers. Daar zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 130,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Pharrell Williams X adidas Superstar 'White'

FY2294 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams X adidas Superstar 'Black'

FY1787 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas