Skip to content
Upcoming

Een mogelijke releasedatum voor G-Dragon’s PEACEMINUSONE x Air Force 1 is bekend

20 september 2020 16:47
Een mogelijke releasedatum voor G-Dragon’s PEACEMINUSONE x Air Force 1 is bekend

G-Dragon bracht vorig jaar november de PEACEMINUSONE x Air Force 1 uit in een zwarte colorway. Nu gaan de geruchten al een tijdje rond van een witte colorway van de Air Force 1 en nu hebben we waarschijnlijk ook een releasedatum!

G-Dragon is een Koreaanse rapper, singer-songwriter en fashion designer. PEACEMINUSONE is G-Dragon’s eigen merk wat hij lanceerde in 2016. Met zijn merk laat hij zijn eigen zicht zien op de pop cultuur van vandaag. Zijn merk is minimalistisch, maar heeft ook veel uitgesproken producten. De bloem die is te zien op de vorige Air Force 1 is kenmerkend voor PEACEMINUSONE.

PEACEMINUSONE x Air Force 1 | DD3223-100

Deze release van de PEACEMINUSONE Air Force 1 lijkt enorm veel op de vorige release, alleen zijn de kleuren dit keer omgedraaid. Het bovenwerk is geheel gemaakt van wit leer met een zwarte lederen Swoosh en veters. De bekende bloem van PEACEMINUSONE zit wederom op de tong. Net zoals de vorige release zit er onder het witte bovenwerk een andere print verstopt. Onder het witte bovenwerk zit een witte mid- en outsole met zwarte vegen als decoratie.

De PEACEMINUSONE Air Force 1 word verwacht op 25 november 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para-Noise' - White

DD3223-100 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
PEACEMINUSONE x Air Force 1
PEACEMINUSONE x Air Force 1
PEACEMINUSONE x Air Force 1
PEACEMINUSONE x Air Force 1
Images by Yankeekicks