Skip to content
Events

Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’ instore pick-up recap

23 november 2021 11:55
Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’ instore pick-up recap

Afgelopen vrijdag, 19 november 2021, dropte de derde colorway van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Wave’ samenwerking. De rood-paarse ‘Rush Maroon’ sneaker zorgde wederom voor veel bezoek bij de Patta store in Amsterdam. Anders dan de eerdere colorways, werd de Patta x Wave ‘Rush Maroon’ verkrijgbaar via een raffle. Hierdoor was de wachtrij een stuk korter dan de afgelopen keren.

Raffle pick-up

De ‘Rush Maroon’ colorway kwam op 19 november 2021 uit bij Patta. Door de stijgende coronabesmettingen, heeft de winkel ervoor gekozen dat de release online zou gaan plaatsvinden.

Via een raffle kon je kans maken op een paartje in jouw gewenste maat. De sneakers konden vervolgens wel opgehaald worden in de winkel in Amsterdam.

Patta x Wave 'Rush Maroon'
Patta x Wave 'Rush Maroon'

De Patta store was weer toepasselijk versierd met een golf die de hele winkel bedekte. Dit keer was de golf natuurlijk in de hoofdkleur van de sneaker: Maroon.

Patta x Wave ‘Rush Maroon’

DO9549-001

Ook de ‘Maroon’ variant van de Patta x Nike ‘The Wave’ collab, heeft de kenmerkende golvende mudguard. Verder heeft de sneaker een ‘Pure Platinum’ basis die mooi combineert met de zilveren letters op de tong en met de onderste laag van de dubbele swoosh aan de zijkanten.

Verder is er nog een burned orange kleur toegevoegd op de lining en de bovenste eyelets. Ook is deze warme kleur te zien op de achterkant van de sneaker, bij de hak op het logo.

Naast de raffle, werd de sneaker ook online beschikbaar. Op de website van Patta kwamen de kicks online om 13:00 uur. Ook de bijbehorende kledingcollectie dropte tegelijkertijd via de website. Verschillende items, zoals shirts met prints, waren te verkrijgen.

Team Patta
DO9549-001

Heb je de raffle en de online drop gemist via Patta? Dan heb je op 24 november 2021 nog kans om een paar te scoren. Via de SNKRS app van Nike kun je namelijk nog meedoen met de loting om 9:00 uur. Zet alvast de melding aan via die app, zodat je een reminder krijgt en de release niet vergeet.

Check onze release kalender voor meer details van de release van de Patta x Wave ‘Rush Maroon’. Ben je benieuwd welke volgende colorway zich toe gaat voegen aan de Patta x Nike AM1 collab? Volg dan onze socials via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste sneaker updates.

Houd ook onze blog in de gaten voor meer recap foto’s en de laatste nieuwtjes. Bekijk hieronder nog meer foto’s van de raffle pick-up in de Patta winkel.

Patta x Nike Air Max 1 'Rush Maroon' - The Wave

DO9549-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Patta x air max 1
Patta store amsterdam
patta x air max 1
Patta amsterdam
Patta the wave
streetwear amsterdam
Patta ams
Patta the wave
Nike air max 1 blue
Patta streetwear
Patta x Wave 'Rush Maroon'
Patta x Air Max 1 Wave 'Maroon'
Air max 90 OG
Nike x Patta wave
sneakers women
Patta x Wave 'Rush Maroon'
Patta sweater
Patta x Wave 'Rush Maroon'
Patta Nike Air Max 1 maroon
Patta x Wave 'Maroon'
nike sweater
Patta x Wave 'Maroon'
patta merch
The wave nike patta
Patta x Wave 'Rush Maroon'
Patta x Wave 'Rush Maroon'
Images by @furialpurgatorio