Skip to content
Newsfeed

Patta introduceert een nieuwe samenwerking met Danner

15 december 2023 12:02
Patta introduceert een nieuwe samenwerking met Danner

Patta en Danner slaan de handen ineen voor een wel heel bijzondere samenwerking. In de eerste beelden van de samenwerking toont Patta beelden van een rood met groene colorway. De Patta x Danner Light dropt op 15 december 2023 om stipt 13:00 uur bij Patta.

Patta x Danner

Recent na de samenwerking met New Balance komt Patta nu samen met Danner. De samenwerking is een combinatie van Patta’s eigentijdse blik op mode en Danner’s vakmanschap, gebonden door een gedeelde toewijding om zich op onbekend terrein te begeven. Dit doen ze met het Danner Light silhouet, een tijdloze klassieker dat in 1979 geïntroduceerd werd.

De Danner Light is een waterdichte boot gemaakt met het materiaal GORE-TEX. De boot in samenwerking met Patta heeft een suède upper gekregen. Op beide zijden van de boot is het Patta logo geplaatst. Het Danner logo is op de tong geplaatst en het bovenwerkkomt met 3M bedrukte Cordura panelen.

De samenwerking tussen het duo brengt twee werelden samen – de geest van Danners erfgoed en Patta’s authentieke stijl, met een knipoog naar de hiphopesthetiek van begin jaren 2000. In de campagne verschijnt Salomon Faye, een getalenteerde Senegalese Amerikaanse hiphopartiest en songwriter uit het diverse culturele centrum Haarlem, New York.

De Patta x Danner Light dropt op 15 december 2023 om stipt 13:00 uur exclusief bij Patta. Bekijk de officiële beelden van de boot hieronder. Vergeet ook niet Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Patta x Danner Light
Patta x Danner Light
Patta x Danner Light
Patta x Danner Light
Patta x Danner Light
Patta x Danner Light
Patta x Danner Light