Skip to content
Newsfeed

Patta & Alpha Industries brengen samen een jack uit

18 augustus 2021 13:16
Patta & Alpha Industries brengen samen een jack uit

Patta & Alpha Industries hebben al 5 jaar een goede werkrelatie. Vanaf de winter van 2016 brachten de merken hun eerste gezamenlijke jack uit: de Patta x Alpha Industries N3B Parka in Black en Burgundy. Nu, vijf jaar later, brengt Patta een nieuw design op het M-65-model uit. De originele Field Jacket is gemaakt van speciaal Nyco Satin. Maar in de nieuwe samenwerking wordt de M-65 gemaakt van Flight Nylon, net als het klassieke MA-1 bomberjack.

Verder wordt het Patta Script logo toegevoegd op de rechterborst en het Patta Flag label aan de zijkant van de linkerbovenzak aangebracht. Daarnaast wordt de Patta x Alpha Industries M-65 geleverd met een ALS Liner met een groot Patta Script logo borduursel op de achterkant. Wat bijzonder is, is dat deze Liner voorzien is van zakken zodat je de jas ook omgekeerd kan dragen. Je krijgt dus twee jassen in één: een Sage Green en Orange kleurige jas.

Het Patta x Alpha Industries M-65 veldjack met de ALS Liner is vanaf vrijdag 20 augustus om 13:00 CEST verkrijgbaar in stores: Patta London, Patta Amsterdam en Patta Milano, evenals online op patta.nl en op de Patta app.

Download ook onze eigen Sneakerjagers app, zo blijf je op de hoogte van het laatste sneaker nieuws!