Skip to content
Newsfeed

Palace en EVISU slaan de handen in één voor FW21

21 september 2021 15:00
Palace en EVISU slaan de handen in één voor FW21

Palace en EVISU werken opnieuw samen aan een kledingcollectie. Eerder in 2020 brachten de twee merken een voorjaarscollectie uit.

Palace x EVISU (2021)

Om de identiteiten van beide merken terug te laten komen in de kledinglijn, hebben ze de logo’s gecombineerd. Onder het logo van EVISU, wat geïnspireerd is op de zeemeeuw, staat Palace uitgeschreven in letters.

In de collectie zitten twee denim broeken. Beiden verschillen van wassing en van design op de achterkant. Naast de twee jeans zitten er ook twee joggingbroeken in deze capsule. Op de voor- en achterkant van deze joggers zitten patches in de vorm van een achterbroekzak met het logo van deze samenwerking er op.

Naast een jas gemaakt van selvedge denim dropt er ook een satijnen varsity jacket. Deze jas is omkeerbaar, waardoor jij de jas ook binnenstebuiten kan dragen voor een verfrissend design.

Om de kledingcollectie compleet te maken kunnen we nog een aantal hoodies, crewnecks, gebreide truien, t-shirts en één denim blouse verwachten. Voor de accessoires hebben de twee merken uitgepakt. Een denim cap, twee beanies, een tote bag met een drakendesign en een denim voetbal droppen tegelijkertijd met de kledinglijn.

De Palace x EVISU collectie komt uit op vrijdag 24 september. Deze collectie is verkrijgbaar in de Palace winkels in Londen, New York en Los Angeles, maar ook online via hun website. Volg ons op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten om geen één nieuwe drop meer te missen.

Palace x Evisu
Palace x Evisu
Palace x Evisu
Palace x Evisu
Palace x Evisu
Palace x Evisu